Ovo je sve što trebate znati o FNC 11 spektaklu u Areni Zagreb!

Na redu je najveći FNC-ov spektakl do sada. U Areni Zagreb, održat će se FNC 11: Fight For Legacy priredba, a svi borci su uspješno prošli vagu te je ostalo samo ono najbitnije, a to su okršaji u kavezu. Dvije borbe za pojas, povratak Marka Bojkovića (22, 3-0) te nastup Ivana Erslana (31, 12-2-1), samo su neki od razloga zašto se ovo večeras ne propušta.

Na programu je danas devet okršaja, a teško je izabrati koji je bolji od kojega. Večer otvaraju dva atraktivna borca, a to su prekaljeni lisac, Stanislav ‘Pantera’ Krofak koji će testirati Marina Mikulića koji je, do sada, neporažen u profesionalnoj karijeri. Nakon njih će kavez zauzeti bivši izazivač u srednjoj kategoriji, Andi Vrtačić, a on će se okušati protiv Robina Roosa. Tu su nakon njih i borba Ivice ‘Terrora’ Truščeka koji će odraditi svoju 80. borbu protiv Marka Kisiča.

Matej Batinić će u kavez ući s Oleksandrom Pysankom. A nakon njih, nas očekuje i nastup miljenika zagrebačke publike. Naravno, radi se o Filipu Pejiću, a on će imati jako težak posao. Čeka ga bivši FNC-ov izazivač i bivši član UFC-a, Rony Jason. Uz najavljenu podršku Bad Blue Boysa, ‘Nitro’ će tražiti svoj put do pobjede. Prije dvije borbe za pojas, gledat ćemo i povratak Marka Bojkovića koji je izazvao možda i najveće zanimanje javnosti uoči meča. Nemilosrdni ‘Skull Crusher’, obećao je nokaut, a poznavajući Bojkovića, vjerojatno on neće izostati. Njegov protivnik je Mauro Paixao.

Nakon Marka Bojkovića, čekaju nas dvije borbe za pojas. Jedan od najvećih talenata s ovih prostora, Đani Barbir, svoje će zlato braniti protiv Arkadiusza Maziakowskog, a svi željno čekamo Barbirov nastup, jer on uvijek obećava rat u kavezu, a to je ono za što publika plaća kartu. U sunaslovnoj borbi večeri, član pulskog Trojana, Danijel ‘Bagi’ Bažant, branit će pojas prvaka u perolakoj kategoriji protiv Jordana Bartona, također taj meč obećava akciju od prve sekunde. Bagi je najavio krv, a hoće li je biti? Pa poznavajući ga, vjerojatno će se to obistiniti. I na kraju, šlag večeri će biti meč između Ivana Erslana i Dirleija Broenstrupa. Po mnogima, najbolji poluteškaš u regiji, po treći put će ući u FNC-ov kavez, a ono što nam iskustvo govori je to, da ne smijete treptati. Od prve sekunde će sijevati sa obje strane, a Erslan je jako motiviran uoči ovoga meča i on je silno uvjeren u pobjedu pred domaćom publikom u Areni Zagreb.

Priredba je na rasporedu u nedjelju u 20 sati, a vi požurite na Eventim prodajna mjesta po svoju kartu. Za one koji neće moći prisustvovati samoj priredbi uživo, FNC je već pripremio i prijenos preko FNC TV-a te putem RTL Play platforme. Sve u svemu, čeka nas jedna fenomenalna borilačka večer, a to je ono što obožavatelji s ovih prostora već godinama podržavaju, a to je i razlog zašto je FNC tu gdje je, a to je uz bok najjačim europskim promocijama.

Prošli članak

Rezultati službenog vaganja prije FNC 11: Sve je spremno za MMA spektakl godine!

Sljedeći članak

Ivana Habazin nije uspjela! Pružila sjajan meč, ali to nije bilo dovoljno za pojas

Preporučeno
Total
0
PODIJELI