‘On i njegov trener nisu htjeli tu borbu’! Smakići otkrio zašto je propao meč protiv velike zvijezde

Screenshot/ YOutube

Naš perspektivni teškaš, Agron Smakići (31, 18-1), bio je na pragu najveće borbe u karijeri. Naime, nedavno je na Instagramu otkrio kako je u pregovorima za borbu protiv Jarrella Millera (33, 23-0-1). No, ipak ništa od toga. Miller i njegov tim su ocijenili, kako je Agron preopasan za njih. Naš boksač je potvrdio ovu vijest.

– Trebali smo se boriti s ‘Baby’ Millerom koji je trebao boksati s Anthony Joshuom i to je trebao biti veliki šou u Las Vegasu. To sam odmah prihvatio s trenerom čim je došla ponuda, nismo se htjeli puno raspravljati oko toga. Nažalost, promotor je htio tu borbu ali Miller i njegov trener nisu htjeli tu borbu jer im je bilo preriskantno – rekao je Smakići.

‘Baby’ je imao probleme s dopingom pa mu je iz tog razloga propao meč s Joshuom. Sjećamo ga se i iz kick boks karijere, gdje se dva puta borio protiv Mirka Cro Cop Filipovića, ali je oba puta poražen.

Vidjet ćemo što će biti sljedeće za Smakićija, ova borba mu je trebala biti ulaznica za vrh, no morat će sreću potražiti negdje drugdje.

Prošli članak

Kakav otac takav i sin! Pogledajte sjajnu usporedbu Cro Copa i njegovog sina Ivana

Sljedeći članak

Dana White o MMA-u na Olimpijskim igrama: 'Želite gledatelje? Ubacite ovaj sport na Olimpijske igre'!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI