Održana prva priredba ‘Fight Nation Championshipa’: Prepuna dvorana, uzbudljivi mečevi!

Fight Nation Championship

Prepuna dvorana, frenetično navijanje i uzbudljiva akcija u kavezu nešto je što već dugo nije viđeno na hrvatskoj MMA sceni. Deset borbi od kojih je samo jedna otišla do odluke sudaca često su dovodile do ustajanja publike sa sjedala i teško je izdvojiti najbolji trenutak večeri.

Već su uvodne borbe donijele pravu akciju u kavez i dobro zagrijale publiku za ono što je uslijedilo. Već je prva borba po profesionalnim pravilima ušla u uži izbor za borbu večeri. Odlična borba u prvoj rudi, ali u jednoj od izmjena Žiga Mikulan zadobio je ozljedu šake i nije bio sposoban ući u drugu rundu te pobjedu odnosi Patrik Čelić.

Brze i atraktivne pobjede odnose mlade uzdanice ATT-a Zagreb Karlo Smodila, Jakob Kosić, Đani Barbir i Rok Krušić , a pravu euforiju u publici izazvao je izlazak u kavez Adriane Vuković. Ipak protivnica nije uspjela pružiti značajniji otpor i Adriana brzo i efikasno završava borbu strahovitom kanonadom ručnih udaraca.

Zatim je uslijedio meč ponajboljeg regionalnog borca velter kategorije Luke Ćurkovića protiv iskusnog Maxima Soroke iz Ukrajine. Nakon Sorokinog neuspjelog pokušaja rušenja Luka upućuje kišu udaraca u glavu ukrajinca i sudac Velimir Mladenov prekida borbu.

U glavnoj borbi večeri borili su se Donald Čosić iz ATT-a protiv Ante Krokara iz splitskog Pit Bulla. Već sam ulazak boraca u kavez podigao je publiku na noge a kad je Donald završio protivnika gnp-om atmosfera je došla do usijanja.

FNC 1 – Rezultati

Donald Ćosić def. Ante Krokar – TKO, 1. runda

Luka Ćurković def. Maxim Soroka – TKO, 1. runda

Adriana Vuković def. Sara Ivetić – TKO, 1. runda

Đani Barbir def. Ante Radoš – TKO (ozljeda), 1. runda

Jakob Kosić def. Tarik Žunić – nokaut, 1. runda

Rok Krušič def. Slobodan Srdić – TKO (GnP), 1. runda

Karlo Smodila def. Goran Panić  nokaut, 1. runda

Patrik Čelić def. Žiga Mikulan – TKO (ozljeda), 1. runda

Ilija Brkan def. Mateo Šitum – TKO, 2. runda

David Forster def. Luka Šafran – jednoglasna sudačka odluka

Prošli članak

FNC objavio fight card za prvu priredbu - 'The Future Is Now'

Sljedeći članak

KSW 51 (VIDEO): Balkan protiv ostatka svijeta!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI