Od svih veliki imena, Fedor na kraju dočekao sasvim drugog protivnika za oproštajni meč!

Jedan od najboljih teškaša svih vremena i legenda MMA-a Fedor Emelianenko (44, 39-6-1) borit će se u Moskvi gdje će se održati Bellatorova priredba, potvrdio je predsjednik organizacije Scott Coker. Mnogo se nagađalo tko će mu biti protivnik, a sad je stigla potvrda.

Mnoga su legendarna imena slobodne bobe spominjana kao potencijalni protivnici – od Juniora dos Santosa (37, 21-9), Alistaira Overeema (41, 47-19-1), Andersona Silve (46, 34-11-1), Josha Barnetta (43, 35-8) itd., a sad se za borbu ponudio i bivši UFC-ov teškaški prvak Fabricio Werdum (43, 24-9-1-1). A na kraju, od svih velikih imena – ništa.

Prema pisanju MMA Fightinga, borba na tri runde u Moskvi održat će se između ‘Posljednjeg ruskog cara’ i Timothyja Johnsona (36, 15-7). Da, nije to u potpunosti nepoznato ime, ali je svakako daleko od najavljivanog spektakla.

Nastupao je Timothy u UFC-u, a sad je Bellatorov borac. Pobjeđivao je imena koja su danas UFC-ovi teškaši poput Marcina Tybure (35, 22-6) i Shamila Abdurakhimova (39, 20-5), a sad će pred rusku publiku protiv njihovog heroja.

Priredba bi se trebala održati 23. listopada. I to na VTB Areni, kompleksu koji se sastoji od stadiona Dynama iz Moskve koji prima 26 tisuća gledatelja te dvorane koja prima 12 tisuća. Još nije poznato gdje će se točno održati.

Fedor se posljednji put borio u Moskvi 2011. godine, a u samoj Rusiji 2016. godine.

Prošli članak

Dana White potvrdio: 'Stipe Miočić prihvatio je borbu protiv Jonesa, spreman je'

Sljedeći članak

Rakić opet izaziva Prochazku, ali teško da će doći do meča: Jiri zamjena na meču za titulu

Preporučeno
Total
0
PODIJELI