Novi teškaški dvoboj: ‘Drago’ i Gane u borbi za vrh izazivača

Stipe Miočić (38, 20-4) više nije vladar teške kategorije UFC-a, već je to Francis ‘Predator’ Ngannou (34, 16-3), a sad se traže i novi izazivači za titulu. Naravno, vrlo vjerojatno će prvi u redu biti Jon ‘Bones’ Jones (33, 26-1-1), ali postoje i oni koji grade svoje mjesto do prvog izazivača za titulu.

To su Alexander ‘Drago’ Volkov (32, 33-8) i Ciryl Gane (30, 8-0) koji će se boriti 26. lipnja na priredbi ‘UFC Fight Night 191’. Nije poznato hoće li se ‘Fight Nightovi’ nastaviti održavati u APEX centru u Las Vegasu ili će se održavati u nekoj dvorani pred publikom.

https://www.instagram.com/p/CNQAS0un_NF/

‘Drago’ je nakon pobjeda protiv Walta Harrisa (37, 13-9-1) i Alistaira Overeema (40, 47-19-1) dobio priliku protiv malo bolje rangiranog protivnika. Rus je peti na ljestvici teškaša, dok je Francuz mjesto ispred.

Prvi izazivač je očekivano Miočić, a iza njega su Derrick ‘Black Beast’ Lewis (36, 25-7-1) koji se spominje kao moguća ‘rezerva’ za meč za titulu te Curtis ‘Razor’ Blaydes (30, 14-3-1) koji se oporavlja nakon nokauta od Lewisa.

https://www.instagram.com/p/CMp7JNWBYDn/

Bilo kako bilo, očekuje nas zanimljivi teškaški okršaj, a ne bi čudilo kad bi pobjednik ovog meča bio sljedeći izazivač za titulu ili barem na korak do statusa izazivača.

Prošli članak

Covington sam sebi dodijelio status rezerve za titulu: 'Bit ću tamo, svi znaju da sam taj'

Sljedeći članak

'Jones je zaslužio 50 milijuna honorara'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI