Novi problemi za Deliju: Usman odustao, PFL spojio protivnika sa Saylesom – Ante na čekanju

Nove odgode, novi problemi za Antu Deliju (30, 17-4). Nadali smo se kako bi se što prije mogla razjasniti situacija s vizom Hatefa Moeila (34, 10-4) iz UFD Gyma koji je njegov sljedeći protivnik, ali još ništa nije riješeno.

Nakon što je prva borba protiv Renana Ferreire (31, 6-2-1) iz poraza Fabricija Werduma (43, 25-9-1-1) pretvorena u no contest, legendarni ‘Vai Cavalo’ trebao se u drugom kolu boriti protiv Brandona Saylesa (40, 6-1), ali odustao je od borbe. A nije jedini jer je sad odustao i brat UFC-ova prvaka u velter kategoriji Kamarua Usmana (34, 19-1), Mohammed (32, 7-2).

https://www.instagram.com/p/CP301aKJz0M/

Tako je ‘pala u vodu’ situacija u kojoj PFL spaja Antu Deliju i Saylesa jer je američka organizacija odlučila spojiti spomenutog borca sa Denisom Goltsovim (30, 26-6) koji se u prvom kolu nije borio protiv Moeila.

Tako je dalje Antina borba pod znakom upitnika, a i pitanje je hoće li dobiti minus bod zbog neodržavanja borbe ili walkover tri boda koja bi mu teško mogla pomoći da u posljednjem kolu osigura prolazak u polufinale natjecanja.

Prema najavama američke organizacije, uskoro će najaviti petu borbu u teškoj kategoriji za PFL 6…

Prošli članak

Plazibat dobio konkurenciju: Overeem se vratio u kickboks, potpisao za Glory!

Sljedeći članak

[VLOG⁴ 5] Kraj avanture u Gdansku: Ekipa se vraća kući

Preporučeno
Total
0
PODIJELI