Novi meč na FNC 16 priredbi: Tomislav Sičaja u Medulinu protiv čvrstog Moldavca

Foto: FNC

Pet mjeseci nakon što je jednoglasnom sudačkom odlukom na FNC 14 priredbi u Sarajevu slavio protiv Ahmeta Rasima Pale (33, 5-3), u kavez najbolje MMA promocije u jugoistočnom dijelu Europe vraća se Tomislav ‘Gegan’ Sičaja (25, 3-0). Na FNC 16 priredbi u Medulinu ući će u kavez protiv moldavskog borca Iona Petrova (26, 5-3).

Mlađi brat Sičaja pokušat će nastaviti niz bez poraza. U Fight Nation Championshipu ima tri pobjede u nizu, a upravo bi Petrov trebao biti njegov najveći izazov u karijeri i prilika za dodatni iskorak.

Foto: FNC

Što se tiče Moldavca, riječ je o iznimno čvrstom borcu koji u karijeri ima četiri pobjede nokautom te jednu submissionom, a sva tri meča koja je izgubio, izgubio je sudačkom odlukom. Dolazi u nizu od dva poraza, a ukupni skor njegovih protivnika iz ta dva meča je 11-3.

Podsjetimo, priredba je na rasporedu u nedjelju, 5. svibnja, s početkom u 19 sati u Sportskoj dvorani dr. Mate Demarina u Medulinu. Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim i na svim Petrol benzinskim postajama.

Prošli članak

[VIDEO] Pogledajte posljednje sučeljavanje prije velke UFC 300 priredbe: 'Rocket' spreman za let!

Sljedeći članak

UFC 300 Early Prelims: Miller 'preživio krvavi rat', 'Figgy' ugušio Codyja, Moicano iskoristio glupost Turnera

Preporučeno
Total
0
PODIJELI