Nove velike vijesti iz FNC-a: Finale 2. sezone ‘Armagedona’ početkom prosinca u osječkom Gradskom vrtu!

FOTO: Fight Nation Championship

Velike vijesti danas stižu iz Fight Nation Championshipa! Nakon što su objavili kako će u suradnji s Grindhouse BJJ-om organizirati ‘submission only grappling’ turnir 20. studenog, sad su na Instagram profilu objavili kako će se finale druge sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige održati 4. prosinca!

I to ne na bilo kakvoj lokaciji. Nakon spektakularne tvrđave sv. Mihovila i nezaboravnog polufinala, očekuje nas još bolje finale u Osijeku! I to u dvorani Gradski vrt, a najavili su kako pripremaju još pokoju superborbu.

Foto: FNC

Sigurno je da će se boriti pobjednik prve sezone ‘Armagedona’ u kategoriji do 70 kilograma Marko Bojković (20, 1-0) iz beogradske Ahilej borilačke akademije, a spominjao se dolazak i pobjednika kategorije do 77 kilograma iz prve sezone Marka Ostaneka (26, 4-1) iz zagrebačkog Ban Teama.

Podsjetimo, očekuje nas pet finalnih borbi ‘Armagedona’, a u narednim bi danima trebali saznati i sve superborbe koje su nam pripremili organizatori. Također, tad će doći i sve nove informacije o ulaznicama te prijenosu priredbe.

Prošli članak

Fight Nation Championship i Grindhouse BJJ organiziraju SUBMISSION ONLY GRAPPLING turnir: Bit će i tri superfighta

Sljedeći članak

[INTERVJU] Alen 'Savage' Babić prije nove borbe: 'Pokazat ću ljudima da Hrgović obmanjuje javnost. Očekujem nokaut'

Preporučeno
Total
5
PODIJELI