Nova glavna borba ‘FNC 5’ u Zaboku: Bažant na ‘Jasona’ umjesto Pejića za pojas prvaka perolake kategorije!

Foto: FNC

Bilo je vrlo jasno da se Filip ‘Nitro’ Pejić (29, 15-7) nakon operacije nosa ne može boriti u glavnom meču večeri na ‘FNC 5’ priredbi u Zaboku, ali organizatori su mislili i na to! Ne, Rony ‘Jason’ Mariano (37, 15-9-1) nije ostao bez protivnika, već će se protiv njega boriti izdanak pulskog Trojan Teama Daniel Bažant (30, 5-3)!

Nakon što je ostao bez borbe u češko-slovačkom Oktagonu zbog bolesti, ‘Bagi’ je spremno prihvatio novi izazov. Protivnik će mu biti spomenuti ‘Jason’ koji je svojevremeno bio pobjednik UFC ‘Ultimate Fightera’ Brazil i bivši član najjače svjetske organizacije UFC-a.

Foto: FNC

Baza mu je jiu-jitsu pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se udarač iz Pule snaći i što će se za ovaj meč fino spremiti u kuhinji Zelga Galešića. A kako nam je otkrio organizator, bit će to borba za pojas prvaka perolake kategorije u Fight Nation Championshipu!

Podsjetimo, Bažant je bio finalist prve sezone Armagedona, a nakon toga je slavio protiv Giovannija Rivettija tehničkim nokautom krajem prve runde na ‘FNC 4’ priredbi u Osijeku. Bilo kako bilo, glavna je borba spremna za 26. ožujka i dvoranu u Zaboku!

Prošli članak

Dos Santos i Dana White su pružili podršku Velasquezu: " Neka pravda bude zadovoljena da Cain može biti tamo gdje mu je mjesto"

Sljedeći članak

[VIDEO] Dana strašno oprezan na prvom sučeljavanju Covingtona i Masvidala: Nije im dao blizu!

Preporučeno
Total
5
PODIJELI