‘Nitro’ Pejić vraća se u kavez! Sljedeći protivnik mu je KSW debitant, ali prvak u FEN-u i Babilonu

Foto: KSW

Tri su mjeseca prošla otkako je Filip ‘Nitro’ Pejić (28, 15-5-2) dobro radio rundu i pol, ali Salahdine Parnasse (23, 15-1-1) ipak je pokazao zašto ga smatraju jednim od najvećih talenata perolake kategorije na svijetu. Minutu prije kraja prve runde odličnim rušenjem s leđa i rear naked chokeom je Francuz završio borbu. No, ‘Nitro’ je još tad poručio da će se samo vratiti jači, a sad je pred njim novi izazov.

Hrvatski će borac nastupiti na nadolazećoj ‘KSW 64’ priredbi protiv Daniela ‘Ruteka’ Rutkowskog (32, 12-2-1) kojem je ovo debi u najvećoj europskoj MMA organizaciji, ali vlasnik je pojasa prvaka perolake kategorije FEN-a i Babilona!

Foto: KSW

Priredba je na rasporedu 23. listopada u Atlas Areni u Lodzu, a već je poznato devet borbi s te priredbe koju će predvoditi Sebastian Przybysz (28, 8-2) protiv Bruna Augusta dos Santosa (22, 10-2) u borbi za pojas bantam kategorije.

– Salahdine će napasti pojas protiv Torresa, a vidjet ćemo gdje sam ja. No, koga god da mi dovedu, uvjerio sam se da mogu raditi sa svakim. Poradit ćemo na ground gameu i nekim nedostacima, i to je to – rekao nam je ‘Nitro’ nakon posljednjeg meča, a sad će pokazati koliko je od tada napredovao.

Prošli članak

Ništa od borbe Sterlinga i Yana: 'Kao što svi znate, Aljo je pobjegao. Ali dajte mi nekog drugog 30. listopada'

Sljedeći članak

UFC poslušao Yana: Rus će se boriti protiv Sandhagena za privremenu titulu

Preporučeno
Total
8
PODIJELI