Nije dočekao Khabiba, možda će ‘nasljednika’? Makhachev želi umiroviti Fergusona!

Rekao je aktualni prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov (32, 29-0) da je Islam Makhachev (29, 19-1) njegov nasljednik, a Rus je nakon godine i pol izbivanja iz kaveza odličnim arm triangleom završio Drewa Dobera (32, 23-10-1).

Pokazao je klasično dobro rusko hrvanje u prve dvije runde i namučio Dobera u parteru te skupljao bodove, a u trećoj je rundi završio priču. Pokušao je nakon novog rušenja s kimurom, a zatim je zavukao arm triangle i prisilio Dobera na predaju.

A nakon toga je medijima otkrio i svoju veliku želju.

https://www.instagram.com/p/CMG0VO1lvI7/

– Moja borba snova je protiv Tonyja Fergusona, borba koju želim. Jednostavno ga želim prisiliti da se umiroviti. Čovjek je to koji previše priča. Khabib je u mirovini, a on mu stvara pritisak. Čemu to? Ja sam tu, imam sedam pobjeda u nizu, organizirajte to – jasan je ‘Khabibov nasljednik’.

Podsjetimo, čak je pet puta odgađana borba između Khabiba i ‘El Cucuya’ (37, 25-5), a nakon toga je Tony doživio strmoglavi pad i izgubio od Justina Gaethjea (32, 22-3) pa Charlesa Oliveire (31, 30-8-1).

U međuvremenu se i ‘dagestanski orao umirovio’, a tko zna, možda ćemo njegovog nasljednika gledati protiv Tonyja, kad već njihov meč nismo dočekali.

Prošli članak

Karla Prodan uzela srebro na Grand Slamu u Taškentu!

Sljedeći članak

Finalisti Armagedona iz ATT-a na treningu kod Mirka 'Cro Copa' Filipovića!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI