Nick Diaz najavio svoj povratak u kavez! Čelnicima UFC-a je poručio da ga samo jedna borba zanima

Foto: Screenshot/ Youtube

Nick Diaz (38, 26-10-2) ponovno traži pažnju obožavatelja i čelnih ljudi, unutar UFC-a. Ovoga puta, vjerojatno će njegove izjave izazvati podsmijeh kod istih. Naime, on je najavio svoj povratak u borilište i to samo uz jedan uvjet, želi borbu za UFC-ovo pojas. Zaista, suludo zvuči ova ideja i nema apsolutno nikakvog smisla, no Diaz dobro zna kako privući pažnju.

– Radimo na borbi koja bi se trebala održati krajem godine. Trenutno sam fokusiran samo na treninge. Ako ću se već boriti, neka to bude borba za titulu. Svi me žele prikazati kao da se želim boriti protiv tamo nekih momaka. Ali znate što? Ja želim veliku borbu. Želim preskočiti sve zavrzlame. Ja ne moram ići unutra i boriti se protiv mlađih momaka, koji bi me mogli prebiti. Nije da ih ne bi pobijedio. Ali jednostavno mi to nije motivirajuće. Želim borbu za titulu. Imam već 38 godina – naglasio je Diaz u intervjuu za TMZ.

Diaz je svoju posljednju pobjedu upisao davne 2011. godine, tad je u sklopu UFC 137 priredbe slavio protiv BJ. Penna. Dakle, ova priča mu nimalo ne drži vodu i bilo bi smiješno za sport uopće i pomisliti da on može dobiti šansu za titulu.

Prošli članak

Erslan i 'Croata' točni u gram na vagi! Spremni za okršaj na Atlas Areni

Sljedeći članak

Ilija Brkan dobio protivnika za FNC u Karlovcu! S druge strane kaveza čeka ga Marin Mikulić

Preporučeno
Total
10
PODIJELI