Ngannou podržao i upozorio Jonesa: ‘I ja želim mega honorar, neka se dobro pripremi!’

Pred novim prvakom teške kategorije UFC-a Francisom ‘Predatorom’ Ngannouom (34, 16-3) novi su izazovi. Sve je izglednije da će njegov sljedeći protivnik biti Jon ‘Bones’ Jones (32, 26-1-1). Istaknuo je to Dana White, a sad je prokomentirao i sam kamerunsko-francuski borac.

– On traži da mu se pokaže novac i mislim kako to ima smisla. Za mega borbu svi žele mega honorar pa tako i ja. Želim tu borbu i želim dobre novce, tako bi se ponio baš svaki borac. Nema ništa iracionalno u tome, potpuno normalno ponašanje. Svi mi ovo radimo da bismo jednog dana zarađivali velike novce. Da bismo imali tu borbu koja će nas osigurati. Kad taj trenutak dođe, onda počneš razmišljati o tome. Tako da je meni njegova poruka potvrda da borbu želi. Samo mu je potrebno platiti i borit ćemo se – jasan je ‘Predator’.

https://www.instagram.com/p/CNDRLt2L_mj/

Postavljeno mu je pitanje ima li koju poruku za svog očito budućeg protivnika na što je odgovorio:

– Moja poruka Jonesu bila bi da se pripremi te da bude ozbiljan i prepusti se poslu jer borba će se dogoditi i to je najveći izazov njegovog života. Ja se neću igrati s njim poput svih njegovih ranijih protivnika. Osjetit će tu razliku. Može na sebe nabaciti kakvu god težinu želi, to neće smanjiti moju snagu i snagu mog udarca – jasan je ‘Predator’.

Tako je sve izglednije da će u kavez ući Jones i Ngannou, ali White je spomenuo i Derricka ‘Black Beasta’ Lewisa (36, 25-7-1) koji je pobijedio ‘Predatora’ u najgorem meču teške kategorije ikad, a sigurno je da ovaj put to ne bi tako izgledalo.

Prošli članak

Anderson Silva ide u profi boks: Čeka ga sin velikog Chaveza

Sljedeći članak

Miočićeva supruga otkrila kako će im se zvati sinčić

Preporučeno
Total
0
PODIJELI