Negucić se uskoro vraća i ima želju: ‘Skidam kapu FNC-u. Lakši meč? Rekao sam Forgiju, može Čelić’

Foto: Instagram/FNC

Godinu je dana prošlo od posljednje borbe Stefana Negucića (29, 11-1), a tad je izgubio od prekaljenog bivšeg UFC borca, Brazilca Michela ‘Tratora’ Prazeresa (42, 27-5) jednoglasnom odlukom sudaca. Od tada se čeka njegov povratak, a sad je srpski borac istaknuo s kim i gdje bi se volio vratiti u kavez. Nakon spektakularnog FNC 14 eventa u Beogradu na kojem je bio s kolegama iz Fight Companyja, rekao je kako bi se želio boriti u Fight Nation Championshipu, a spomenuo je i ime – Patrika Čelića (23, 6-1).

Istaknuo je da ima 93 kilograma te je ispred njega povratnički meč nakon teške ozljede i operacije koljena, a i prvo veliko skidanje kilograma za vagu nakon toga. Na gostovanju kod Vase Bakočevića u ‘Psihocastu’ mu je crnogorski borac preporučio neki lakši povratnički meč.

– Lagan? Može lagan. Rekao sam Forgiju može Čelić prvi meč. Dobra je platforma, svaka im čast za to što su napravili ovdje, skidam im kapu. Drugi level. Onoliko ljudi, navijanje, atmosfera, svaka čast – rekao je Negucić na Vasino pitanje.

Podsjetimo, Čelić je posljednji meč pod okriljem FNC-a odradio prije godinu i pol na FNC 6 priredbi u Karlovcu, a tad je jednoglasnom odlukom sudaca slavio protiv Stanislava Krofaka (35, 9-8), a ispred njega je za tri dana meč protiv Khairulle Khairullaeva (29, 4-2) u francuskom ARES-u. Bilo kako bilo, srpski je borac istaknuo da bi se volio vratiti u kavez u drugom ili trećem mjesecu iduće godine, a to bi trebalo biti dovoljno za oporavak ‘The Wolfa’ nakon meča u Francuskoj. Svojevrsnu prozivku imamo, a zasigurno su to primijetili i matchmakeri FNC-a.

Prošli članak

Dana White o ručku sa Miočićem: 'Stalo mu je samo do borbe s Jonesom'

Sljedeći članak

Sada je i službeno! Rakić se bori protiv Blachowicza. Poznat i datum

Preporučeno
Total
0
PODIJELI