Nakon tri runde Ivan Vitasović pobijedio Poljaka jednoglasnom sudačkom odlukom

Foto: KSW/Screenshot

Nakon poraza od Arkadiusza Wrzoseka (31, 4-0), odradio je teškaški prvak FNC-a novi meč u KSW-u, a Ivan Vitasović (32, 13-6-1) slavio je jednoglasnom odlukom na KSW 94 priredbi protiv Poljaka Filipa Stawowyja (27, 10-5).

Dobro je Poljak na otvaranju meča pogodio prednji lijevi direkt, a opreznije je krenuo Ivan znajući što se dogodilo u prvom meču. Tražio je pulski borac distancu, upozoravao ga je trener Zelg Galešić da radi prednja ruka i ponavljao da radi polako. Dvije minute prije kraja srušio je Vitasovića poljski borac i uzeo u side control. No, kroz minutu se ustao pulski borac i izbjegao giljotinu, a pokušavao je sve domaći borac, ali nije uspio napraviti štetu uz žicu. No, uzeo je prvu rundu.

Ivan je gađao prednju nogu Poljaka low kickovima. Znao je Vitasović da je u prednosti kako vrijeme odmiče, a dobio je i prst u oko što je samo pomoglo da se njegov protivnik odmori. Dobro je nakon toga pogađao Ivan, ali uspio ga je Stawowy ponovno dovesti uz žicu. No, iskoristio je ovaj put To Vitasović i srušio protivnika, te radio štetu i uzeo drugu rundu.

U trećoj smo rundi gledali dvije minute na žici, a nakon toga smo imali minutu slugfesta koji je završio Ivanovim udarcima Poljaka uz žicu, a na kraju je sve otišlo do odluke sudaca. A oni su jednoglasno odlučili da je pobjednik Vitasović (30-27, 29-28, 29-28).

Prošli članak

Vitasović jedanaest kilograma lakši od protivnika! Prvak FNC-a spreman za prvu pobjedu u KSW-u

Sljedeći članak

Bliži nam se teškaški obračun stoljeća! Evo kako boksačke zvijezde vide okršaj Usyka i Furyja

Preporučeno
Total
0
PODIJELI