Nakon dugo vremena javio se i Stipe Miočić: ‘Nisu me pitali da se borim za privremenu titulu’

Foto: YouTube/Screenshot

Osam je mjeseci prošlo od poraza Stipe Miočića (39, 20-4) od današnjeg prvaka Francisa Ngannoua (35, 16-3), a američkog borca hrvatskih korijena od tada se praktički ni ne spominje u krugovima oko titule teške kategorije UFC-a.

Nije ni ‘Predator’ dobio priliku braniti titulu nakon toga, privremeni prvak teške kategorije postao je Ciryl Gane (31, 10-0), a dobit će i priliku napasti titulu bivšeg timskog kolege i sunarodnjaka. Ono što nas vjerojatno više zanima je upravo Stipe koji je i dalje na ‘ničijoj zemlji’.

– Volio bih da su me pitali želim li se boriti za privremenu titulu. Razumijem UFC-ov posao, ali isto tako mislim da sam zapravo zaslužio trilogiju za titulu. Na kraju nisam bio pitan niti za tu ‘interim’ borbu. Ne znam bih li ju prihvatio, ali zaslužio sam da me pitaju – rekao je kod Ariela Helwanija pa se osvrnuo da mu ovo nije ništa novo: –

– Volio bih da su me pitali želim li se boriti za privremenu titulu. Razumijem UFC-ov posao, ali isto tako mislim da sam zapravo zaslužio trilogiju za titulu. Na kraju nisam bio pitan niti za tu ‘interim’ borbu. Ne znam bih li ju prihvatio, ali zaslužio sam da me pitaju – rekao je kod Ariela Helwanija pa se osvrnuo da mu ovo nije ništa novo:

– Navikao sam na to, tako je kako je. To je posao. Ali opet, vjerujem da sam zaslužio trilogiju. Svi su dobili jednu osim mene.

Spominjala se i borba protiv bivšeg prvaka poluteške kategorije i po mnogima najboljeg borca svih vremena Jona ‘Bonesa’ Jonesa (34, 26-1-1), ali on još nije debitirao u teškoj, a ima i svoje uvjete koje mu Dana White i ne želi ispuniti. No, mogućnost borbe protiv ‘Bonesa’ i dalje postoji.

– Apsolutno sam za tu borbu, ali ne znam kuda je otišla ta priča. Znam da on govori kako se želi boriti za titulu. Ja u prvom planu želim tu trilogiju, no borit ću se protiv bilo koga pa tako i Jonesa. Znam da je jedan od najvećih ikad, ali mislim da što se tiče borbe za titulu on mora čekati svoj red. To je kao da se ja spustim u polutešku i želim napasti prvaka – zaključio je.

Prošli članak

FNC predstavio službeni plakat za Osijek: Još dva tjedna do spektakla!

Sljedeći članak

Za McGregora nema pitanja: 'Borit ću se protiv onog tko će imati titulu lake kategorije'

Preporučeno
Total
8
PODIJELI