Najveći spektakl do sada: FNC 11 stiže u Arenu Zagreb krajem petog mjeseca!

Nakon deset velikih priredbi i prvog odlaska priredbe izvan granica Republike Hrvatske, jedanaesta priredba Fight Nation Championshipa vraća se u glavni grad Lijepe naše i to u – Arenu Zagreb!

Od početaka i prvih priredbi u staroj dvorani zagrebačkog American Top Teama preko polufinala prvog ‘Armagedona’ u Šibeniku, Osijeka, Zaboka, Karlovca, Pule, Siska, Ljubuškog (BiH) i Medulina, najjača MMA organizacija u ovom dijelu Europe nastavlja s rastom i velikim stvarima. Nakon čudesne priredbe u kolosalnoj Areni u Puli, slijedi nam još jedan nezaboravni event.

Kako kažu organizatori, prekrasno zdanje najveće hrvatske dvorane popratit će dosad neviđena produkcija, ali i dolazak ponajvećih regionalnih zvijezda poput Ivana Erslana (31, 12-2-1), Satoshija Ishiija (36, 25-12-1), Marka ‘Skull Crushera’ Bojkovića (21, 3-0), Filipa ‘Nitra’ Pejića (30, 16-7-2), legende regionalnog MMA-a Ivice ‘Terrora’ Truščeka (35, 42-37) i mnogih drugih. U kavezu će s njima biti jaki svjetski borci, ali i oni iz regije tako da je dosad najveća doza uzbuđenja zagarantirana.

Cijeli fight card kao i informacije o ulaznicama te PPV-u stižu uskoro na službenim stranicama Fight Nation Championshipa.

Prošli članak

Cro Cop se prisjetio legendarnog revanša! Prije osam godina je osvetio najteži poraz

Sljedeći članak

Dogovoren je boksački meč između Jakea Paula i Natea Diaza!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI