Mike Tyson otkrio što je radio nasilnicima koji su ga maltretirali

Instagram
Instagram

Mike Tyson priznao je da se nemilosrdno obračunao s nasilnikom koji ga je maltretirao u djetinjstvu.

U tekstu koji je napisao za New York Magazine “iron” Mike Tyson otvoreno je iznio svoje užasno iskustvo. Maltretiran je kad je bio mlađi. Nekadašnja boksačka zvijezda (53) je kao dječak bio debeljuškast, nosio je naočale i otežano je govorio, piše Sport Bible.

Tyson je otkrio da je njegova majka izgubila posao kada je bio malen, a njegova obitelj bila je primorana preseliti se u opasni dio Brooklyna, gdje su dominirali nasilje i droga.

Instagram

Tyson je objasnio da su stvari krenule nagore kad je bio u prvom razredu i jedan stariji dječak mu je pokušao ukrasti ručak.

Tyson se pokušao obraniti i spriječiti dječaka da mu uzme hranu, što je završilo tako što su ga prebili, ukrali mu naočale i ubacili ih u rezervoar kamiona.

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji rekao je da se zbog tog iskustva “i danas osjeća kao kukavica”. Tyson je objasnio: “I danas se osjećam kao kukavica zbog tog maltretiranja. Podivljaš kada si toliko bespomoćan. Nikad ne zaboraviš taj osjećaj.”

“Iron” Mike postao je jedan od najstrašnijih i najrazornijih boksača tijekom 1980-ih.

Instagram

Ali nije mogao zaboraviti svoje nasilnike i priznao je da je počeo proganjati sve koji su mu napravili pakao od života kad je bio mlad. Tyson je rekao je da je nasilnika pretukao na ulicama “kao j*g psa”, jer ga je ponizio.

“Osvetio sam se na isti način kao što su oni maltretirali mene – premlatio sam ih”, objasnio je.

“Šetao bih s nekim prijateljima i vidio nekog od momaka koji su me tukli i maltretirali godinama ranije. On bi ušao u trgovinu, a ja bih ga izvukao van i počeo ga mlatiti. Svojim prijateljima nisam objašnjavao zašto, samo bih rekao: ‘Mrzim onog drkadž***’, i oni bi skočili na njega, poderali mu odjeću i ubili ga od batina, rekao je Tyson pa dodao:

“Onaj tip koji mi je uzeo naočale i bacio ih? Tukao sam ga na ulici kao j****g psa zbog ponižavanja. Možda je on zaboravio na to, ali ja nisam nikada”, zaključio je Tyson

Prošli članak

Poljaci prelomili: Odgađa se KSW 53!

Sljedeći članak
Instagram

Mike Tyson oduševio izjavom o životu i smrti

Preporučeno
Total
0
PODIJELI