McGregor u opakom režimu: S tom metodom sam osvojio pojas perolake kategorije

Conor McGregor (32, 22-5) debitirao je prije točno osam godina u UFC-ovu kavezu. Danas najpopularniji borac svijeta, na velikoj se pozornici predstavio 6. travnja 2013. godine, kad je u Stockholmu za 67 sekundi zaustavio Marcusa Brimagea.

Za sjajan nastup nagrađen je sa 60 tisuća dolara vrijednim bonusom za najbolji nokaut večeri.

– Za debi sam saznao devet tjedana prije održavanja priredbe. Uzeo sam si tada tjedan dana da se ispravim od nedostatka treninga i tulumarenja, a onda sam se osam tjedana do eventa preselio u sestrin san koji se nalazio u blizini dvorane. Probudio bih se, trenirao, vratio u stan, pojeo, odmorio i onda opet trenirao, vratio u stan, spavao i tako to ponavljao – prisjetio se McGregor.

https://www.instagram.com/p/CNFNSAUJPOb/

– Nisam uzimao slobodne dane, osim ako to apsolutno nisam morao napraviti. Niti jednom. Čak ni nedjelju. S takvim ću pristupom ponovno ući u povratničku borbu. S ovom metodom nisam postao UFC-ov dvostruki prvak, ali sam zato osvojio pojas u perolakoj, kao i dvostruku Cage Warriors titulu – poručio je Irac.

McGregor bi se, prema najavama, u akciju trebao vratiti 10. srpnja. To je, podsjetimo, datum rezerviran za UFC 264, kojeg bi trebala predvoditi njegova trilogija s Dustinom Poirierom. Oba borca stavila si paraf na ugovor, još se čeka da UFC svemu da službenu notu.

Prošli članak

UFC otpisao Jonesa!? Ponudili ugovor Lewisu, 'Predatoru' ne odgovara datum borbe

Sljedeći članak

Još nije poznat datum Hrgine borbe: Odgođeno saslušanje

Preporučeno
Total
0
PODIJELI