Masvidal: Čime će me Usman pokopati, zagrljajima?

Imamo onog uličnog nasilnika koji se naziva Isusom. Pokušali smo nekoliko puta dogovoriti tu borbu, ali ju je uporno izbjegavao. Prošli je meč prihvatio samo zato jer je imao opravdanje da je to napravio šest dana prije, da je uskočio u posljednji trenutak. Još uvijek priča svašta, da mi je slomio nos, da mu dam tri tjedna pa ću vidjeti. Nije gotovo! Dat ću mu cijeli kamp, ali jamčim da neće potpisati ugovor jer ću ga ovaj put završiti. Neka prihvati meč i vidi što ga čeka, ispalio je prvak veletera Kamaru Usman (33, 18-1) nakon što je pobijedio Gilberta Burnsa.

Predstavnicima Jorgea Masvidala (36, 35-14) nije trebalo puno vremena da reagiraju na Usmanovu prozivku. Njihov prvi meč, odnosno UFC 251 iz srpnja prošle godine, dosegnuo je PPV brojku od otprilike 1 300 000 prodanih prijenosa… 

https://www.instagram.com/p/CGQ9u37l9z_/

Odmah su iz Masvidalova tima poručili da je Jorge spreman za novi okršaj s Usmanom. Sad se javio i Masvidal osobno.

“Rekao je da će me pokopati? Njegova taktika je pokopati me vjerojatno zagrljajima i ‘stompanjem’ na nožne prste. Koga ovaj tip pravi ludim? On samo sere”, napisao je Masvidal na Twitteru.

Masvidal je prvu borbu protiv Usmana dobro otvorio, no ostatak glavne borbe UFC 251 priredbe bio je u znaku Usmana, koji je bio spremniji, prošao je cijele pripreme i na snagu i izdržljivost priveo je borbu kraju u svoju korist.

https://www.instagram.com/p/CFmzsD4lYI-/

Bilo kako bilo, Dana White i UFC zadovoljno trljaju ruke. MMA fanovi jedva čekaju novi okršaj dva sjajna borca.

Prošli članak

Teškaški spektakl u KSW-u: Pudzianowski ide na senegalsku senzaciju

Sljedeći članak

Umirovio se 'Neboder'! Čovjek koji je pobijedio Miočića više se neće boriti

Preporučeno
Total
0
PODIJELI