Masvidal: Borim se s Usmanom u rujnu

Jorge Masvidal (36, 35-14) iznio je nove detalje o revanšu s Kamaruom Usmanom (33, 18-1) te otkrio da bi borba na rasporedu trebala biti u rujnu ove godine.

Podsjetimo, Usman je Masvidala pobijedio u srpnju prošle godine jednoglasnom sudačkom odlukom. Masvidal je u meč ušao nespreman, upao je kao zamjena, bez pravog pripremnog kampa i pao je bez ‘ispaljenog metka’.

https://www.instagram.com/p/CIt_JZ8lvaD/

U međuvremenu je Usman obranio titulu UFC-ova prvaka velter kategorije. Pobijedio je 13. veljače Gilberta Burnsa i, iako to nije običaj, kao prvak izazvao Masvidala.

– Imamo onog uličnog nasilnika koji se naziva Isusom. Pokušali smo nekoliko puta dogovoriti tu borbu, ali ju je uporno izbjegavao. Jedini razlog zašto je ranije prihvatio meč je taj što je do njega ostalo šest dana pa je odmah imao opravdanje. I još uvijek priča svakakve stvari. Da mi je slomio nos, da je uskočio u posljednji trenutak, da mu dam tri tjedna i da će onda nešto napraviti. Ovo nije gotovo! Dat ću ti cijeli pripremni kamp i jamčim ti da nećeš potpisati ugovor – kazao je Nigerijac prije nekoliko dana.

https://www.instagram.com/p/CIR6S4NFmmW/

Masvidal je u razgovoru za Boxing Express potvrdio da su pregovori u tijeku.

– Trenutačno sam fokusiran na borbu za pojas. Dogodit će se to u kolovozu ii rujnu. Zapravo, upravo smo čuli da će to biti rujan. Puno MMA medija bit će bijesno što sam vama prvima dao ovu informaciju i nazivat će me izdajicom – rekao je Masvidal kojemu je prva borba s Usmanom ujedno i posljednja koju je odradio.

UFC 251, na kojem su se prvi put obračunali, prodan u 1 300 000 PPV-a.

Prošli članak

Gane samouvjeren, želi biti rezerva za Miočića i Ngannoua: 'Od Jairzinha sam očekivao više'

Sljedeći članak

Santos nahvalio Rakića pa najavio: 'Fanovi ne bi smjeli propustiti naš meč!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI