Martinjak o idućim izazovima: ‘Od sada ja diktiram uvjete, a mislim da se Lorenzo Hunt ne bi mogao nositi sa mnom’

Foto: Instagram

Nakon što je uspješno zaključio trilogiju protiv Jaromea Hatchea, Hrvatska bareknuckle zvijezda, Marko Martinjak okrenuo se novim izazovima. Naime, progovorio je o svojem posljednjem meču, ali i onome što ga čeka u budućnosti.

Slegli su se dojmovi nakon pobjede protiv Hatchea. Da li si zadovoljan svojim performansom?

Da, evo, prošlo je nekoliko tjedana od tog meča, ali dojmovi su se slegli nakon nekoliko dana i ja sam već počeo gledati ka predstojećim izazovima i ovo je za mene prošlost. Vrlo sam zadovoljan svojim performansom, iako ja svaki sljedeći meč želim biti što bolji.

Meč nije dugo trajao, da li si očekivao bolji otpor svojeg protivnika?

Sto se tiče Hatchea, iskreno nisam očekivao ništa drugačije od njega od onog što je on radio u prijašnjim mečevima. Iako je on najavljivao nekakve nove stvari na kojima je radio, jednostavno sam već na sučeljavanju vidio nelagodu u očima i da on ne želi biti tamo.

Vidjeli smo i po treninzima da si drugačija zvijer naspram njega. Da li je ovo bilo tvoje najbolje izdanje u karijeri?

Vjerujem da je ovo za sada moje najbolje izdanje, ali kao što sam rekao, ja želim svakim sljedećim mečom biti što bolji.

Veoma te cijene u BKB-u, a tamo si jedna od najvećih zvijezdi. Dali te to sada stavlja u bolju pregovaračku poziciju nego u prethodnim mečevima?

Dovela nas je u položaj da ću ja sada diktirati uvjete i sve ostalo. Predsjednik BYB-a Mike Vazquez je u jednom intervjuu rekao da sam trenutno najbolji bareknuckle boksač, a ja želim da tako i ostane svakim sljedećim mečom.

Neki smatraju da je Lorenzo Hunt iz BKFC-a najbolji P4P borac na svijetu. Što misliš kako bi se proveo s tobom u ringu?

Lorenzo je dobar borac, ali ne smatram ga najboljim u našoj kategoriji. Smatram da kada bi došlo do meča s njime, da, prije svega, on se ne bi mogao nositi s mojom mladošću, jer ja imam 33 godine, a on 41. BKFC ring je najveća površina od svih bareknuckle organizacija, tako da bi ga moja prednja ruka ubijala, a i nebi me mogao uhvatiti i ujedno parirati mojim kontrama. Njegov jedini način da me pobjedi jest taj da mene povuče srce u neku šoru i da me tu skine i to je to.

Naišli smo na neke tvoje komentare gdje si izjavio da bi odradio i ‘freak show’ meč protiv nekoliko patuljaka. Možeš li nam nešto više reći o tome?

A zašto ne? Ljudi danas puše takav cirkus,a za dobru i legalnu lovu bi se potukao i s njih pet.

Neizbježna i frustrirajuća tema je Filip Hrgović koji očajnički želi meč s nekima iz vrha. Što je glavni uzrok toga što ne može ugovoriti nijedan meč protiv poznatog imena?

Filip je opasan boksač, a njegovi amaterski rezultati govore za njega. Jednostavno nije marketinški isplativ i to je to, a svima može zadati probleme.

I za kraj, kada ćemo Martinjaka ponovno gledati u ringu?

Po nekim predviđanjima borim se u petom mjesecu za titulu u kategoriji do 95 kilograma.

Prošli članak

[VIDEO] Trušček 'iskulirao' Akitu na vaganju! 'Terror' nije ni pogledao osjetno višeg protivnika

Sljedeći članak

Milidragović nakon hrabre predstave izgubio u Oktagon debiju od mnogo iskusnijeg Čeha

Preporučeno
Total
0
PODIJELI