Martinjak izgubio u meču za titulu: ‘Bio sam bolji, ali koštao me trenutak neopreznosti’

Foto: Instagram

Imao je dva rušenja, izgledalo je kao da kontrolira situaciju, ali onda je sijevnuo desni overhand i Marko Martinjak (32, 6-2) je izgubio u drugoj rundi od Jeromea Hatcha (36, 2-0) u borbi za Police Diamond svjetski pojas u poluteškoj kategoriji.

U prvoj je rundi ‘princ boksa golim šakama’ dva puta rušio protivnika na pod, mnogi su već pomislili kako novi pojas dolazi u Hrvatsku, ali u drugoj rundi se ‘probudio’ Hatch i prvo pogodio Marka nakon čega je sudac brojao hrvatskom boksaču, a ubrzo nakon toga je uslijedio nokaut.

Kako je kasnije Marko objavio na društvenim mrežama, revanš bi trebao biti u šestom mjesecu u Londonu.

– Desilo se to što se desilo, presudio je lucky punch nakon moja dva rušenja. Okuražio sam se malo bez veze. Što sad, idemo dalje – rekao je Marko nedugo nakon meča pa se javio vjerojatno nakon prospavane noći:

– Puklo mi je uho, živ sam i zdrav – malo natečen. Mislio sam da je gotov nakon drugog nokdauna, a nadam se da će prihvatiti revanš. Znam da sam bolji i kvalitetniji od njega, jedan trenutak neopreznosti i to je to. Stvarno sam dobro, samo još jedan dan u uredu. Najviše sam samog sebe razočarao, ali idemo dalje. Spustio me na zemlju i to je to, još jednom – hvala svima.

Podsjetimo, Marko drži pojaseve Bare Knuckle Boxinga i Police Gazette u supersrednjoj kategoriji, a sad trebamo pričekati i vidjeti hoće li doći do revanša s Hatchom ili neke druge borbe.

Prošli članak

Ante Delija neće nastupiti u prvom kolu PFL-ovog turnira

Sljedeći članak

Dana White progovorio o boksu: 'Učinio bih ga zanimljivim gradeći brend'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI