Marjanović u izazovu karijere: U Beograd na FNC stiže Englez s 18 mečeva u Cage Warriorsima

Foto: FNC

Nakon što je pobijedio legendu Ivicu ‘Terrora’ Truščeka, odlični srpski velteraš Jovan Marjanović (27, 8-2) potpisao je ugovor s najboljom MMA promocijom u jugoistočnoj Europi, a sad stiže i na Ahilej FNC 17 Meridianbet Epic Clash u Beogradu i to u izazovu karijere. S druge će mu strane stajati iskusni engleski borac Brad Wheeler (33, 18-14)!

Borac iz Niša visok je 191 centimetar te je velik borac za kategoriju u kojoj se natječe, a to pokušava iskoristiti i u kavezu. Low kickovima slavio je u prošlom meču, a za nadolazeći će meč morati pripremiti nešto posebno jer će mu to biti najveći izazov u karijeri.

Foto: FNC

U kavez FNC-a stiže engleski borac koji je odradio čak 18 mečeva u kavezu Cage Warriorsa, posljednji je meč krajem rujna prošle godine odradio u američkom PFL-u, a sad stiže u Fight Nation Championship. Odličan je u parteru s 11 pobjeda te će tu zasigurno tražiti svoju priliku.

Podsjetimo, priredba je na rasporedu u subotu, 1. lipnja u Beogradskoj Areni, a ulaznica svakim danom ima sve manje. Požurite po svoju na vrijeme, a možete ih nabaviti putem ddtickets.rs platforme.

Prošli članak

Napokon ćemo gledati meč stoljeća! Jones otkrio datum meča protiv Miočića

Sljedeći članak

Marina Spasić ponovno u kavezu FNC-a: Protiv čvrste imenjakinje u Beogradskoj Areni

Preporučeno
Total
0
PODIJELI