‘Pacman’ o povratku u ring: Uskoro stižu velike vijesti

Očekuje se da će se Manny Pacquiao (42, 62-7-2) vratiti u ring prije nego što je to sam očekivao. 42-godišnja legenda objavila je danas na Twitteru da još nije gotov.

– Trening kamp je započeo. Spreman sam vratiti se u ring i dodatno dodati svom nasljeđu u boksačkom sportu. Uskoro stižu velike vijesti – napisao je Filipinac.

Nedavno je Pacquiaovo ime bilo vezano uz zvijezdu u lakoj kategoriji u usponu, Ryana Garciju (22, 21-0), koji je, kad se sve uzme u obzir, zapravo i došao niotkuda. No, unatoč tim razgovorima koji su dospjeli na naslovnice, predloženi okršaj je nakratko odbacio promotor Golden Boya koji je rekao da se borba neće dogoditi. Garcijin trener Eddy Reynoso također nije zainteresiran za taj meč, tako da vjerojatno možemo odbaciti ideju te borbe.

Za sada još uvijek nema službene vijesti o tome koga Pacquiao cilja kao svog sljedećeg protivnika. Pacquiao je želio prirediti boksački meč protiv UFC-ovog Conora McGregora (32, 22-5), ali nakon nedavnog McGregorovog poraza nokautom, te je planove prilično bacio u vodu.

Prošli članak

Kakav start Bellatorovog turnira poluteškaša: Bader na Machidu, 'Rumble' na 'Božjeg ratnika'!

Sljedeći članak

Pajić za FightRoom: Briga me za milijun dolara, samo hoću pojas

Preporučeno
Total
0
PODIJELI