Lova do krova: U PFL uloženo 175 milijuna dolara

PFL, ponajbolja svjetska MMA organizacija, pohvalila se novom financijskom injekcijom. U spomenutu promociju je ušlo još 65 milijuna dolara, čime je ukupan iznos novca do sada uloženog u njih došao do svote od 175 milijuna dolara. Sve to nešto više od dva mjeseca prije početka treće sezone.

Tako veliko ulaganje moglo bi ugroziti poziciju Bellatora, kao druge najjače organizacije na svijetu, iza neprikosnovenog UFC-a. Bellator je prošlog tjedna objavio suradnju sa Showtime televizijom, kao i jaki turnir poluteške kategorije i bit će zanimljivo pratiti koja će od navedenih promocija biti praćenija i bolja. U svakom slučaju, od ovakvih ulaganja profitirat će MMA kao najbrže rastući sport.

PFL je tijekom svoje prve dvije sezone uveo inovacije u praćenje MMA priredbi, poput Smart Cage tehnologije, posebne vrste detaljnog vođenja statistike uživo, kamera na sudačkoj opremi, ali i posebnih tehnika u prijenosima uživo. Produkcija izgleda izvanredno, kao i u KSW-u, i to je jedini način na koji slabije organizacije mogu parirati masovnim organizacijama poput UFC-a.

PFL je zadržao sve prvake i najveće zvijezde iz druge sezone, ali su se također i pojačali imenima kao što su Rory MacDonald, Anthony Pettis, Fabricio Werdum, Justin Willis, Muhammed Usman, Olivier Aubin-Mercier, Cezar Ferreira, Tom Lawlor, Clay Collard i Cindy Dandois.

U teškoj kategoriji nastupit će i naš Ante Delija (30, 17-3), a u lakoj kategoriji nastupit će Crnogorka Julija Pajić (23, 3-0). Prva PFL priredba treće sezone održava se 23. travnja, a pobjednici turnira dobit će po milijun dolara.

https://www.instagram.com/p/CLFekgSJiqn/
Prošli članak

Arlovski: Želim se boriti što dulje mogu, ali neću postati vreća za udaranje

Sljedeći članak

Još jedna top borba u UFC-u: Cirkunov protiv Spanna

Preporučeno
Total
0
PODIJELI