Loše vijesti za Marka Bojkovića! Najveća nada regionalnog MMA-a morat će ‘pod nož’

Foto: FIGHTROOM

Po mnogima najveća nada regionalne MMA scene, Marko Bojković (20, 3-0), prolazi kroz težak period u karijeri. Nažalost, Marko će morati na operaciju te će sanirati ozljedu koljena koju vuče već dugo. Sjećamo se da je nakon prošlog meča, na FNC 5 priredbi u Zaboku, rekao kako je tokom kampa bio ozlijeđen te je takav i nastupio. Na kraju je i pobijedio Luku Giorgadzea (4-1), jednoglasnom odlukom sudaca.

Foto: Marko Andrijašević

Bojković je poznat po tome da ne voli mirovati doma, nego želi stalno biti u nekom treningu. Možemo reći, da ga je to malo i koštalo, ali tek mu je profesionalna karijera počela i ovakve stvari se dešavaju. Njegova operacija znači da ga vjerojatno nećemo gledati na nekim od predstojećih priredbi. Nije još predviđen mjesec njegovog povratka, ali nadamo se da će to biti prije očekivanog. Poznavajući karakter srpskog borca, on će dati sve od sebe da se što prije vrati u pogon. Sigurni smo da će mu najteži dio biti mirovanje, ali sve je to dio procesa ozdravljenja.

Prošli članak

Volkanovski želi McGregora u svom rezimeu: "Osim novčanog dijela, ova borba ima i natjecateljskog smisla"

Sljedeći članak

Miljenica Conora McGregora slavila u 'meču stoljeća'! Nakon tijesnih 12 rundi ostala neporažena protiv sjajne Portorikanke

Preporučeno
Total
1
PODIJELI