KSW potvrdio tri teškaša za priredbu u veljači: Jedan od njih bi mogao biti i Stošićev protivnik

Foto: KSW/YouTube/Screenshot

KSW će u drugom mjesecu doći u češki Liberec. Točnije, 25. veljače će se održati KSW 79 priredba, a ranije je potvrđeno da će na njoj biti i Darko Stošić (30, 17-5). Ime protivnika se još ne zna, ali poljska organizacija nam je zagolicala maštu potvrdom da će se na njoj naći tri teškaša. Phil De Fries (36, 22-6-1) će braniti svoj pojas tamo, a osim njega, potvrđeni su Arkadiusz Wrzosek (30, 1-0) i Viktor Pešta (32, 18-8).

Screenshot/ Facebook

Iako još nisu potvrđeni njihovi protivnici, postoji mogućnost da jedan od ove trojice bude Darkov protivnik. Već ranije, Stošić je prozivao Wrzoseka koji je stigao iz Gloryja. Njega pamtimo po pobjedi nad Badr Harijem, a u KSW-ovom kavezu je već upisao pobjedu.

Viktor Pesta je prije nekoliko dana stavio svoj potpis na ugovor s KSW-om, a on ima pedigre UFC borca. Tamo se nije previše proslavio, jer je u pet borbi upisao čak četiri poraza. Osim toga, borio se i pod okriljem Oktagona, gdje ima tri pobjede iz četiri nastupa, a posljednji angažman imao je u PFL-u. Tamo je upisao dva poraza. Zanimljiva činjenica je da se Pešta borio 2019. godine u Liberecu protiv FNC-ovog prvaka u teškoj kategoriji, Ivana Vitasovića (30, 11-5-1) te ga je pobijedio pa eto, ako kojim slučajem dođe do tog meča neka to bude slatka osveta.

Možda niti jedan borac od navedenih neće u kavez sa Stošićem, ali bili bi ovo zanimljivi protivnici srpskom borcu. Mi naravno s nestrpljenjem čekamo ime protivnika, a ne sumnjamo da je KSW pripremio veliko ime za Darka.

Prošli članak

Jurakić nastupa u Beogradu: Na Braveu ga čeka arapski borac s pet pobjeda

Sljedeći članak

Četiri hrvatska suca i tri cutmana koje gledate u FNC-u pozvani na IMMAF amatersko SP u Beograd!

Preporučeno
Total
29
PODIJELI