Kosić iskren: ‘Griješio sam zbog sebe, a ne trenera. Vjerujem da je s razlogom tako završilo’

U glavnoj borbi večeri finala ‘FNC Armagedona’ je Marko Ostanek (26, 3-1) iz zagrebačkog Ban Teama pobijedio Jakoba Kosića (26, 2-1) iz American Top Teama gušenjem u drugoj rundi. U stojci je očekivano dominirao Jakob i imao nekoliko odličnih udaraca, ali na kraju se odlučio biti u parteru s Ostanekom i to ga je koštalo moguće pobjede.

Foto: Marjan Radović

A o svemu se na Instagramu oglasio i sam borac.

– Uživao sam od priprema sa Matijom Prpićem i Nikolom Zagorcem koji su me spremili i istempirali da budem spreman kondicijski, fizički pa i mentalno. Pa uz svu ekipu iz American Top Teama, pod tu ekipu spada meni najdraži tim i najbolji treneri kao što su Dražen Fotgač, Saša Drobac, Stipe Todorić i cijela ekipa iz ATT-a, moji sparing partneri, dobro znaju oni koji su i zahvalan sam svima na tome, u porazu i pobjedi želim nastaviti s ovim timom i vjerujem im, malo sam išao vise na svoju ruku u nekim stvarima pa me to koštalo poraza, znam da je tu moj tim i sve više volim tu ekipu s kojom sam okružen – objasnio je Jakob pa se osvrnuo na meč:

https://www.instagram.com/p/CNi4AVEr5U8/

– Griješio sam zbog sebe, ne zbog njih. Pobijedio sam sam sebe, osjećam svoju krivicu i ispričavam se svim trenerima sto ih nisam slušao. To je za mene jedno veliko iskustvo i vjerujem da je s razlogom tako završilo. Malo odmora i vraćamo se u dvoranu i bar sad imamo materijala iz čega učiti. Nekako sam sretan što je sve tako završilo jer vjerujem u nešto više. Bilo mi je gušt nastupati na na tako velikom turniru kao sto je ‘FNC Armagedon’ – poručio je Kosić.

Foto: Marjan Radović

U dvoboju Trnskog i Dubrave na kraju je slavila Dubrava, a pred Jakobom i Markom sad je odmor pa neki novi izazovi.

Prošli članak

Bažant jasan nakon 'poraza' od Škrijelja: 'Sve što tražim je revanš!'

Sljedeći članak

Prvak Bojković u zagrljaju bivših protivnika: 'Ubuduće ćemo biti prijatelji i podrška, lekcije će nam biti putokaz'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI