‘Korean Zombie’ nakon pet rundi svladao Igea, Čamur izgubio podijeljenom odlukom

Iako se Chan Sung Jung poznatiji kao ‘Korean Zombie’ (34, 17-6) žalio zbog borbe na pet rundi, na kraju tu nije bilo problema jer je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom protiv Dana Igea (29, 15-4).

Predstavljao se kao najbolji brawler, prihvatio je to i Ige prije meča, ali nije to tako izgledalo u kavezu. ‘Zombie’ je srušio Igea u prvoj rundi, ali nije tu bilo problema za obojicu na parteru te se u mirnom tonu završila runda. U nastavku je Korejac djelovao opuštenije i polako skupljao bodove, a Amerikanaca ga je pokušao bezuspješno rušiti.

U trećoj je rundi ‘Zombie’ ipak uspio srušiti Amerikanca te je nakon dvije minute slabe akcije uspio uzeti leđa, ali nije napravio ništa opasnije osim uzimao runde što je zapravo bilo i više nego dovoljno. Ige je napadao u četvrtoj, ali je pred sam kraj runde opet završio na podu, a u petoj rundi je Amerikanac krenuo na sve ili ništa, uzvraćao mu je Korejac koljenima iz kontre, a sve je otišlo do odluke sudaca koji su borbi dali u korist Chan Sung Junga (48-47, 49-46 x2).

U sunaslovnoj borbi večeri je Sergey Spivak (26, 13-2) jednoglasnom sudačkom odlukom slavio protiv veterana Alexeya Oleynika (43, 59-16-1). Pokušavao je Rus odvesti borbu u parter, ali odlično se branio Spivak, uglavnom završavao kao gornji u parteru, ali je dosta loše izgledao u stojci. No, na kraju su mu suci dali pobjedu, a pokazao je da može kontrolirati odličnog parteraša.

Matt Brown (40, 23-18) je još u glavnom dijelu večeri nokautirao Dhiega Limu (32, 15-9) u drugoj rundi i došao do nevjerojatnog 12. nokauta u UFC karijeri. Valja spomenuti i poraz Alekse Čamura (25, 6-2) podijeljenom sudačkom odlukom (29-28 x2, 28-29) od Nica Negumereanua (26, 10-1). Ostale rezultate možete pogledati u nastavku.

UFC VEGAS 29 REZULTATI

Chan Sung Jung def. Dan Ige – jednoglasna sudačka odluka
Sergey Spivak def. Alexey Oleynik – jednoglasna sudačka odluka
Marlon Vera def. Davey Grant – jednoglasna sudačka odluka
Seung Woo Choi def. Julian Erosa (R1 1:37)
Bruno Silva def. Wellington Turman – KO (R1 4:45)
Matt Brown def. Dhiego Lima  – KO (R2 03:02)

Nick Negumereanu def. Aleksa Čamur – podijeljena sudačka odluka
Virna Jandiroba def. Kanako Murata – TKO, prekid doktora (R2 05:00)
Khaos Williams def. Matt Semelsberger – jednoglasna sudačka odluka
Josh Parisian def. Roque Martinez – podijeljena sudačka odluka
Ricky Glenn def. Joaquim Silva – KO/TKO (R1 00:37)
Casey O’Neill def. Lara Procopio – SUB (R3 2:54)

Prošli članak

Jacare objavio fotografiju nakon operacije: Ugradili su mu 15 vijaka u ruku!

Sljedeći članak

Legendarni Anderson Silva slavio protiv bivšeg prvaka svijeta u boksu!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI