Kinez, koji se spominjao kao Hrgin protivnik, u bolnici zbog zatajenja bubrega i anemije

Najbolji kineski teškaš Zhilei Zhang (22-0-1) hospitaliziran je nedugo nakon neodlučenog meča s Jerryjem Forrestom (32, 26-4-1).

Zanimljivo, oba boksača spominjala su se kao potencijalni protivnici našeg Filipa Hrgovića. Zhang je dominirao u prvom dijelu borbe, u prve tri runde triput je u nokdaun bacio američkog teškaša.

https://www.instagram.com/p/CHlz15lFpvM/

Ipak, ovaj se svaki put vraćao. Kinez je u prve tri runde potrošio svu snagu. Bitan trenutak dogodio se u devetoj rundi. Nakon nekoliko opomena zbog držanja, sudac Zhangu oduzima bod i već tada postaje jasno da Forrestu za neodlučen ishod treba posljednja, 10. runda, a to je ‘Slugger’ i napravio.

Zhang je nakon meča završio u bolnici uz katastrofalne posljedice.

” Bilo nam je jasno da Zhang u drugoj polovici borbe više nije bio svoj. Iza njega je dobar pripremni kamp koji je uključivao visokokvalitetne sparinge. No, u svlačionici smo nakon meča primijetili zabrinjavajuće simptome i odveli ga u bolnicu gdje će provesti nekoliko noći. Dobra je vijest da su svi neurološki nalazi dobri. Međutim, pati od anemije, visoke razine enzima i zatajenja bubrega na niskoj razini što je možda uzrokovano ozbiljnom dehidracijom” napisao je na Twitteru njegov menadžer Terry Lane.

Prošli članak

Lova do krova: 'Canelu' osmeroznamenkasti iznos

Sljedeći članak

Stesani Ruiz vraća se u ring u travnju protiv bivšeg izazivača!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI