‘Khabibu se nudio St. Pierre, ali i Floyd za 100 milijuna dolara. Ipak, želi održati riječ majci’

Mnogo se govorilo o tome da će se sad već bivši prvak poluteške kategorije Khabib Nurmagomedov (32, 29-0) ipak vratiti u UFC pa da neće i tako u krug. Na kraju je odlučio da neće razočarati majku te da se neće vratiti u kavez. Ali i da neće otići u ring.

Jer kako je otkrio njegov dugogodišnji menadžer Ali Abdelaziz, Dana White nije bio jedini koji je nudio Khabibu meč.

– Dana me nazvao prije dva tjedna i rekao da Khabiba želi Georges St. Pierre (40, 26-2). Drag mi je George, čekali smo ga dugo i prijatelji smo, ali on se uvijek premišljao. ad kad su obojica umirovljeni, imao je ideju da se vrate i međusobno bore. No, Khabib je isto tako dobio i ponudu od sto milijuna dolara da se bori protiv Floyda Mayweathera. Nakon što se umirovio. Sto milijuna! Pitajte Floyda. Ali, on je rekao da je umirovljen, da je tako rekao majci i da će održati riječ. Da mu majka kaže da se ponovno bori, možda bi to i napravio. No, trenutno mu govori da to više ne želi – objasnio je Abdelaziz kom Mikea Tysona u Hotboxing podcastu.

https://www.instagram.com/p/CPRjJInM6GD/

Imao je Abdelaziz ideju da St. Pierre pokuša prekinuti dominaciju prvaka u velter kategoriji Kamarua Usmana (34, 19-1).

– Georges se htio vratiti i boriti protiv nekoga nedodirljivog. Protiv pound-for-pound kralja. Ja za njega imam prijedlog. To je Kamaru Usman, čovjek koji u UFC-u nije izgubio. Nitko ga nije ugrozio, svakoga je pregazio, zar ne? Ako se želi boriti, oni su ista kategorija. Georges, vrati se i bori protiv Kamarua, bit ćemo i više nego sretni. UFC će također biti sretan. To je ogromna borba – jasan je Abdelaziz.

Mnogo je tu naklapanja i ponuda, ali što će se dogoditi – još ne znamo. Možda i GSP završi poput nekih u sve popularnijoj Triller promociji u boksu, a već je imao ponudu za meč protiv Oscara De La Hoya (48, 39-6).

Prošli članak

Jones ipak još neće debitirati u teškoj kategoriji: 'Uvijek sam bio onaj mršavi u obitelji'

Sljedeći članak

Još jedan zaokret? Usyk nije siguran protivnik Joshue, čak je moguć treći meč protiv Ruiza

Preporučeno
Total
0
PODIJELI