Khabib se žestoko obrušio na Khamzata: ‘Nema muslimana oko njega, to je užasno’

Foto: YouTube/Screenshot/Instagram

Bivši prvak u lakoj kategoriji, Khabib Nurmagomedov, prokomentirao je ponašanje Khamzata Chimaeva (28, 12-0). Naime, nastup popularnog Čečena, protiv Hollanda, bio je sjajan. No, Nurmagomedovu se ne sviđa jedna druga stvar. Naravno, to je ponašanje izvan oktogona. Njegovo prijateljstvo s Darrenom Tillom (29, 18-4-1), ne sjeda baš najbolje Dagestancu, koji smatra da bi trebao imati više muslimana oko sebe.

– Ako si musliman, trebao bi imati dobre ljude oko sebe. Muslimane koji te upozore, ako radiš nešto loše i kažu ti: ‘Hej, ne radi to..’ Pratio sam događanja oko vaganja i gledao sam ljude oko njega. Tu nema muslimana i to je veoma loše. On treba jake muslimane oko sebe, treba dobre ljude, ako želi biti isto to – rekao je Nurmagomedov.

Istina je da su njih dvojica velike suprotnosti, ali Khamzat se savršeno uklapa u kalup onoga što UFC traži. Čečen sjajno zna privući pažnju publike sa svojim ekscesima i ‘trash talkom’, dok je s druge strane Nurmagomedov, ogledeni primjer uzornog sportaša.

Prošli članak

Ipak se ne povlači: Vaso Bakočević zakazao novu MMA borbu i to već sljedeći vikend

Sljedeći članak

Ivana Habazin ide po WBC-ov Silver pojas: Borit će se protiv bivše svjetske prvakinje u Zaboku!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI