Khabib ipak odlučio?! ‘Borbe? Nisu mi u planu!’

Dok je predsjednik UFC-a Dana White istaknuo kako mu je Khabib Nurmagomedov (32, 29-0) na sastanku rekao kako je spreman vratiti se u kavez i braniti pojas lake kategorije ako ga netko od boraca u lakoj kategoriji impresionira, ‘dagestanski orao’ predstavio je ‘drugu stranu medalje’!

Naime, u intervjuu za ruski Sport24 koji ga je pomalo i ulovio na krivoj nozi nakon sastanka, rekao je neke suprotne stvari od onih koje je javnosti predstavio Dana White.

“Da bih se vratio, za tako što se uistinu mora dogoditi nešto posebno. No, u budućnosti imamo UFC borbe Zubaire, Islama i Tagira, imamo borce u našoj promociji. Puno turnira posvuda i to je ono što su moji trenutni projekti te ono što namjeravam raditi. Imam toliko puno planova i poslova ispred sebe, ali borbe nisu među njima. Ja treniram za sebe, trening je nešto što mi stvara najveće zadovoljstvo. Uživam u svemu što borilački trening donosi i to je ono što ću nastaviti raditi. Borbe? Nisu mi u planu!”, pojasnio je Nurmagomedov.

Doduše, nitko ne može znati što je trenutno u glavi još uvijek aktualnog prvaka, ali teško je povjerovati da ga više nećemo gledati u oktogonu. Ipak, dao je obećanje majci…

“Moja majka je nešto najvrjednije što mi je ostalo. I ne možete me natjerati da radim nešto što će razočarati moju majku. Nemam nikakvih planova niti imam želju prolaziti kroz pripreme za borbu. Gledao sam kroz što je Umar prolazio pripremajući se za ovu borbu i samo sam zahvalio Bogu što sam to ostavio iza sebe”, objasnio je prvak lake kategorije UFC-a.

A što je istina? Vjerojatno ćemo saznati oko 6. ožujka kad će na rasporedu biti drugi sastanak na relaciji Nurmagomedov-White.

Prošli članak

'Dagestanski orao' neće iz publike pratiti 'UFC 257'

Sljedeći članak

Kakvo sučeljavanje Conora i Poiriera! 'Je*eno nevjerojatno dečki!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI