Khabib otkrio: ‘Nitko me u karijeri nije udario jako kao Gaethje’

Dana White objavio je kako se Khabib Nurmagomedov (32, 29-0) spreman vratiti u kavez impresionira li ga netko u nadolazećim borbama u lakoj kategoriji, ali nije to sve o čemu su pričali na sastanku.

Govorili su i o posljednjoj borbi protiv Justina Gaethjea (32, 22-3) u kojoj je Khabib slavio gušenjem trokutom u drugoj rundi. Otkrio je ‘dagestanski orao’ predsjedniku UFC-a kakvo mu je iskustvo iz te borbe.

“Khabib mi je na sastanku rekao nešto što do sada nisam znao, o tome kako su on i Gaethje puno razgovarali tijekom borbe. Osim toga, rekao mi je kako ga nitko u karijeri nije pogodio tako jako kao Gaethje. Ispričao mi je kako ga je Justin pogodio s par udaraca, nakon čega mu je čudno izgledao pa ga je Khabib upitao ima li ‘jetlag’ usred borbe. Gaethje mu je odgovorio da ga nema i pogodio ga aperkatom pa lijevim krošeom. Khabib mu je onda ponovno nešto rekao, da bi ga on onda pogodio nogom. Tada ga je Khabib srušio na pod i čini mi se da ga je onda upitao ‘a što ćeš sad napraviti?”, otkrio je Dana White.

Jedan od najjačih, ako ne i najjači, udarač u lakoj kategoriji tako će morati pričekati na novu priliku za napad na titulu, ali ako ga to tješi, Khabib je priznao da ga nitko nikad nije pogodio tako jako.

Prošli članak

ATT - KSW 56 | Pejić, Croata, Erslan i Forgy | VLOG 5

Sljedeći članak

Ngannou se sprema za Stipu: Već sad izgleda čudesno

Preporučeno
Total
0
PODIJELI