Khabib o umirovljenju: Nadam se da me razumijete

Čelnik UFC-a Dana White pokušao je sve. Mjesecima je Dagestanca Khabiba Nurmagomedova nagovarao na povratak borbama, a danas je i službeno potpisao kapitulaciju.

“29-0 i to je to. Khabib je službeno umirovljen. Bilo je nevjerojatno gledati te u tvom poslu. Hvala na svemu i uživaj u onome što ti slijedi, prijatelju”, napisao je White uz zajedničku fotografiju.

Oglasio se nakon Whitea i sam Khabib. Poručio je fanovima da mu je žao, ali… Priopćenje neporaženog MMA borca prenosimo u cijelosti.

“Ovo je bila dobra večera sa sjajnim ljudima. Dana , hvala brate tebi i cijelom UFC timu što sam dobio priliku dokazati se, vi ste promijenili mnoge živote zbog ovog sporta. Dana, nikad neću zaboraviti kakav stav si imao prema meni, moj otac ti to nikad ne bi zaboravio također, a moji sinovi će te zauvijek pamtiti. Danas je ovo bio jedan pravi razgovor između pravih ljudi.

Htio bih isto tako zahvaliti svom timu, sparing partnerima i fanovima. Nadam se da prihvaćate moju odluku i da me razumijete”.

Khabib se posvetio trenerskom i menadžerskom poslu. Pratit će svoje borce Islama Makhacheva, Umara Nurmagomedova i Zubairu Tukhugova.

Khabib je također pokrenuo neke prehrambene brendove uz svoje ime, a također je kupio borilačku promociju Eagle Fighting Championship, putem koje namjerava trasirati globalni put borcima iz Dagestana i okolice.

Prošli članak

White: Službeno je, Khabib se umirovio, nema povratka

Sljedeći članak

Ugovorena borba za Khabibova nasljednika: Oliveira ide na Chandlera

Preporučeno
Total
0
PODIJELI