Khabib prozvao Conora pa poručio Whiteu: ‘Bolji sam od svih’

Velik dio razgovora prije UFC-a 257 vrtio se oko toga hoće li pobjednik glavnog događaja između Dustina Poiriera i Conora McGregora uspjeti izmamiti prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova da se vrati iz mirovine zbog jedne konačne obrane naslova. Općenita je pretpostavka bila da će se McGregor – favorit koji ulazi u borbu – pojaviti kao pobjednik i dogovoriti potencijalni revanš jedne od najvećih borbi u povijesti UFC-a protiv Nurmagomedova.

Umjesto toga, Poirier je iznenadio McGregora s nokautom u drugoj rundi kako bi se ponovno potvrdio na vrhu lake kategorije. Nakon borbe, Nurmagomedov se oglasio na Twitteru kako bi utrljao malo soli u McGregorove svježe rane.

“To se događa kada promijeniš svoj tim, ostaviš svoje sparing partnere koji su napravili prvaka od tebe i zamijeniš ih klincima, daleko od realnosti.”

Instagram

Dana White je na konferenciji nakon događaja otkrio da su jako male šanse za povratak Nurmagomedova. Ponajviše zato jer već ima pobjede i protiv Poiriera i McGregora.

“Rekao mi je: ‘Dana, budi iskren prema sebi. Toliko sam nivoa iznad ovih tipova'”, rekao je White. “Ne znam. Khabib ne zvuči baš pozitivno.”

Ako Nurmagomedov ipak ostane u mirovini, borba između Poiriera i Michaela Chandlera iznenada je glavna opcija za bitku za upražnjenu titulu prvaka.

Prošli članak

UFC 257 rezultati: Dustin Poirier teško nokautirao Conora McGregora

Sljedeći članak

Conor odgovorio Khabibu: 'Moj je tim isti od prvog dana'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI