Kamaru Usman slikovito opisao Colbyjev status te poručio ostalim borcima: “Prolazit ću kroz sve borce dok mi ne dosadi”

Foto: YouTube/Screenshot

Najbolji P4P borac svijeta i prvak u velter kategoriji, Kamaru Usman (34, 20-1), oporavlja se od svoje ozljede šake. Naime, prema informacijama njegovog menadžera, on se neće vraćati ove godine. Dok se on oporavlja, najavio je nove stvari. Poručio je ostalim borcima što moraju učiniti da bi se borili protiv njega te je slikovito opisao status Colbyja Covingtona (34, 17-3).

– Covington je u ovom trenutku točno ispred vrata borbe za titulu. Tko god želi proći kroz ta vrata, mora proći kroz njega. On je dokazao da može pobijediti sve ostale borce, samo mene ne može. Ako želite dokazati da se možete boriti za titulu, morate proći kroz tog tipa. Na kraju dana, ja ću proći kroz sve te tipove, sve dok mi ne dosadi. Nije bitno tko je sljedeći na redu – rekao je Usman u intervjuu za The Underground.

Ovo je svojevrsna uvreda za ‘Chaosa’, koji ne priznaje poraze od Kamarua. On smatra da ukupno vodi u rundama, ali ipak pobjede se računaju. Izgubio je dva puta od Nigerijca, ali on je i dalje uvjeren da je bolji borac od njega.

Prošli članak

[Video] 'Gypsy King' u vidno pijanom stanju napao taksista! Dvojica ljudi su ga držali da spriječe eskalaciju sukoba

Sljedeći članak

Babić i Balski dosta ispod težinske granice, sučeljavanje završilo rukovanjem!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI