Kakav spektakl: Usman i Masvidal predvode ‘UFC 261’ pred punim tribinama!

Spominjalo se kako će se prva priredba pred punim tribinama održati u Teksasu, ali Dana White to nije uspio dogovoriti. Međutim, sad je i službeno – 24. travnja očekuje nas povratak gledatelja na tribine i to na ‘UFC 261’ priredbi!

U dvorani u Jacksonvilleu bit će 15 tisuća gledatelja, a priredbu će predvoditi ni manje ni više nego Kamaru Usman (33, 18-1) i Jorge Masvidal (36, 35-14) u uzvratu za titulu velter kategorije.

https://www.instagram.com/p/CMQksOpFy_F/

Podsjetimo, spomenuti je dvojac već bio u kavezu i to na ‘Fight Islandu’ kad je Masvidal uletio u borbu ni tjedan dana prije priredbe i izgubio jednoglasnom odlukom sudaca. Sad ima dovoljno vremena za pripreme, a i veliku motivaciju kad će se boriti ispred publike.

Također, na spomenutoj će se priredbi održati još dvije borbe za titulu. Weili Zhang (31, 21-1) branit će titulu slamka kategorije protiv Rose Namajunas (28, 9-4), a Valentina Shevchenko (33, 20-3) branit će titulu muha kategorije protiv Jessice Andrade (29, 21-8).

Predsjednik UFC-a nada se kako je ovo samo početak održavanja priredbi pred publikom, ali s obzirom na trenutno stanje nije isključen ni povratak u APEX centar.

Prošli članak

Ahmed Labban iz zagrebačkog ATT-a prije sunaslovne borbe u Brave CF-u: 'Budite uz mene!'

Sljedeći članak

Kladionice odlučile: Fury je favorit u prvom meču protiv Joshue!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI