Kakav debi u KSW-u: FNC-ov teškaški prvak Vitasović bori se protiv Arkadiusza Wrzoseka!

Foto: KSW

Već je trebao debitirati u najjačoj europskoj MMA organizaciji poljskom KSW-u, ali teškaški prvak Fight Nation Championshipa Ivan Vitasović (31, 12-5-1) dočekao je svoju priliku i napravit će to na velika vrata. Borac iz pulskog Trojan Teama će se 20. siječnja iduće godine boriti protiv Arkadiusza Wrzoseka (31, 3-0) poljskog kickboksača koji je prešao u MMA te ima tri pobjede, a prije dvije godine nokautirao je velikog Badra Harija (38, 106-17-3).

Foto: KSW

Za to je vrijeme Ivan obranio pojas teškaškog prvaka najbolje organizacije u ovom dijelu Europe i to velikom pobjedom u pulskoj Areni protiv Poljaka Michala Andryszaka (31, 25-11-1) tehničkim nokautom u trećoj rundi. Hrabro je ‘preživio’ prve dvije, a onda iskoristio svoje prednosti i završio jednog od ponajboljih teškaša Europe. 

Nakon četiri vezane pobjede u FNC-u je izdanak iz škole hrvatske MMA ikone Zelga Galešića spreman za veliki iskorak protiv borca koji se proslavio u kickboxingu, a zapaženu ulogu u Gloryju imao je upravo zbog okršaja sa spomenutim Marokancem. Što se tiče MMA-ja, Arkadiusz je kao velika zvijezda poljske organizacije nanizao tri pobjede, ali protiv boraca koji zajedno imaju sveukupni score od dvije pobjede i poraza.

Prošli članak

Vaso u šaljivom tonu nakon poraza: 'Grizao sam, udarao glavom, ali je debeli preživio. Čestitam!'

Sljedeći članak

'Joker' protiv Shlemenka 15. prosinca u Rusiji!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI