Jorge Masvidal zaprijetio Covingtonu: ‘Pokazat ću da je Colby Covington veoma limitiran borac’!

Foto: Instagram

U jednom od svojih posljednjih intervjua popularni Jorge Masvidal (37, 35-15) progovorio je o svojem budućem protivniku i velikom “prijatelju” Colbyu Covingtonu (33, 16-3). Njih dvojica će se susresti 5. ožujka u T-mobile areni u Las Vegasu a predvodit će UFC 272.

Njih dvojica imaju puno toga zajedničkog, od toga što su nekad bili cimeri do danas kad su najveći neprijatelji. Sve je to odlična podloga da se dobro ispromovira i naravno dobro unovči taj meč.

U zadnjih nekoliko dana smo svjedoci njihovog međusobnog prozivanja na osobnoj razini, što nas ruku na srce niti malo ne iznenađuje. Očekivali smo da će i jedan i drugi iznositi “prljavi veš” a veliko je pitanje koliko je od svega tog istina.

U intervjuu za Fox news Jorge Masvidal je izjavio:

-Nevjerojatno je da ću ovog tipa imati priliku udariti u lice, stvarno mi se ne sviđa a usput ću još biti i dobro plaćen. Jedva čekam još jednom dokazati svijetu da je on jedan obični šarlatan.-

Nije nepoznato da su obojica simpatizeri bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, a “Gamebred” je iskoristio priliku da kaže ponešto i o tome te dodatno ocrni svog budućeg protivnika:

– Ako mi ne vjerujete, samo ga pitajte koji mu je najdraži zakon koji je Trump donio dok je bio na predsjedničkoj funkciji? – Rekao je Masvidal, a zatim dodao: – Pitajte tog idiota bilo što povezano s politikom, shvatit ćete da je samo obični prevarant. On samo drži knjige kako bi dobio na promociji sebe, ali zapravo ne zna ništa o tome. A što se tiče borbe, on je vrlo ograničen i to ću pokazati 5. ožujka – završio je Masvidal.

Zanimljiv podatak je da obojica iza sebe imaju 2 uzastopna poraza i to od istog borca Kamaru Usmana (34, 20-1) prvaka velter kategorije i najboljeg P4P borca na svijetu. Bez obzira na te poraze ne sumnjamo da će ovaj meč privući ogromnu pažnju javnosti upravo zbog povijesti koju iza sebe imaju ova dvojica.


		
	
Prošli članak

Hrga je dočekao: Zhang prihvatio meč, sad se čeka dogovor oko novca!

Sljedeći članak

'Nitro' Pejić vraća se u kavez KSW-a! Protivnik mu je neporaženi Poljak koji se borio s Rutkowskim

Preporučeno
Total
29
PODIJELI