Jonesov promotor je jasan: ‘Imamo veliku borbu ispred sebe, a to je protiv Ngannoua’

Jon Jones (33, 26-1-1 NC) već se neko vrijeme spominje u teškoj kategoriji, ali u istoj još nije debitirao.Govorilo se kako će u kavez sa prvakom teške kategorije Francisom ‘Predatorom’ Ngannouom (34, 16-3), ali od toga ništa. Pa moguća borba sa Stipom Miočićem (38, 20-4), ali i od toga ništa.

No, iz tabora bivšeg prvaka poluteške kategorije stižu drugačije vijesti. Iako se kao novi izazivač za prvaka teške kategorije spominjao Derrick ‘Black Beast’ Lewis (26, 25-7-1), izgleda da je njima u planu nešto drugo.

https://www.instagram.com/p/CIle6-nlAcj/

– Ispred sebe imamo veliku borbu, a to je ona protiv Francisa Ngannoua. Moj je zadatak vidjeti može li se to realizirati, ja tu predstavljam legendu UFC-a Jona Jonesa. Poznajem PPV posao, a kad pregovore započnete putem medija, ljudi znaju otići preduboko i sami krenu izbacivati lude brojke te postaju bijesni jedni na druge, to se tako ne radi – objasnio je Jonesov promotor Richard Schaefer za Sirius XM pa nastavio:

– Najvažnije je vidjeti može li se nešto dogovoriti, a ja imam samo jedan zadatak i to ću pokušati napraviti na račun dobrih odnosa s Danom. Bit će to najveći UFC-ov PPV u povijesti. Takve borbe se moraju dogovoriti prvom prilikom.

https://www.instagram.com/p/CPWo65dli1u/

Već je svojevremeno predsjednik UFC-a Dana White rekao kako će sljedeći izazivač za titulu biti Stipe Miočić bez obzira tko će pobijediti u meču Lewisa i Ngannoua koji bi se trebao dogoditi, a sad, što će se dogoditi ako se sve dogovori s Jonesom…

Prošli članak

Usykov tim jasan: 'Ne postoje prepreke da se meč s Joshuom ne održi'

Sljedeći članak

Poznati sudionici 'Armagedon Jamnica ProSport' MMA lige: Pogledajte borce po kategorijama!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI