Joksović iznenadio i ‘opleo’ po Laziću, zasmetale mu neke izjave. Savo: ‘Je l’ ti ovo trener napisao?’

Foto: FNC

Nikola Joksović (29, 13-1) obranio je pojas velter kategorije Fight Nation Championshipa gušenjem u drugoj rundi na FNC 13 priredbi u Beogradu protiv Save Lazića (34, 11-7), a iako su se nakon meča u sportskom duhu izgrlili i čestitali na izvedbi, tri tjedna nakon toga malo je zaiskrilo na društvenim mrežama.

Naime, crnogorski je borac gostovao u MMA Institutu te su neke izjave malo ‘bocnule’ prvaka iz tima Car Dušan Silni. Joksović koji se inače jako rijetko, zapravo gotovo nikad, oglašava u ovakvom tonu, odlučio je napisati nekoliko rečenica o tom gostovanju.

Foto: FNC

– Nisam se oglašavao uopće što se tiče meča sa Savom Lazićem, ali neću ostati imun na njegove glupe komentare u intervjuu koji se odnose na naš meč. U pokušaju da pronađe opravdanje za svoje propuste, ne samo kao trenera i analitičara, već i kao borca, osporava moju snagu i vještine. Očigledno je da to radi kako bi nahranio svoje komplekse i ego. Na sve to ironično dodaje komentar ‘ali Nidžo je dobar čovjek, svaka čast’. Haha, pošto jesam, izdvojit ću malo svog dragocjenog vremena da se osvrnem na to što je on rekao kao i na detalje meča – započeo je Joksović pa nastavio:

– Kažeš da si se htio više tući, ali tvojih 5-6 pokušaja rušenja govori suprotno. Što se tiče mog udaranja, nije moglo doći do izražaja jer si bježao kao žena po kavezu. Toliko o tome kako si se htio potući. Inače, ovo je meč koji sam odradio s 30 posto snage. Da sumiramo: Nevjerojatno je koliko je kontradiktornosti iznio. Priča o tome kako je htio borbu, a u stvarnosti je samo bježao i pokušavao me srušiti. Tvrdi da nije trenirao hrvanje u kampu, a njegovi pokušaji hrvanja su bili highlight svega što je pokazao u rundi i pol, koliko je izdržao. U svakom segmentu borbe sam ga nadmudrio i to je neosporna činjenica koju mora prihvatiti. Pobijedio sam isključivo zato što sam bio bolji borac, bez ikakvih ‘ali’. I savjet za kraj: pusti se filozofiranja po emisijama, bolje uđi u dvoranu i treniraj – zaključio je Nikola.

Ali to nije bilo sve. Mnogi komentari fanova govorili su o tome kako su ove poruke u stilu njegovog trenera Nemanje Miloševića, no Nikola je sve to odbacio:

– Kratko pojašnjenje za sve one koji misle da mi je nemanja rekao da sve ovo napišem. Nije moj stil da se bavim trash talkom i sličnim glupostima prije meča, ali neću dozvoliti da netko sere po meni i osporava moju kvalitetu, a da ja šutim na to. Ovo mi se dogodilo prvi put u karijeri i zbog toga su mnogi iznenađeni. Nemanja nema nikakve veze s onim što sam napisao i bio je jednako iznenađen kao i svi ostali – zaključio je prvak velter kategorije.

Lazić je govorio o navodnim događajima iz prošlosti

Čekali smo malo na odgovor crnogorskog borca, a Savo je iznio neke stvari koje su se navodno dogodile u prošlosti.

– Je l’ ti ovo trener napisao? Tagirao bih i njega, ali nemam opciju. Vjerojatno me blokirao ili mi onemogućio isto. Nidžo, je l’ ti to rekao trener da napišeš? Onaj isti trener koji ti je govorio da si glupander pa si se naljutio na njega i otišao u drugi klub. Vjerojatno ti je poslije po**fao jaja da se vratiš pošto nije imao nijednog borca. Samo pitam pošto me pita jedan prijatelj ovdje – odgovorio je Lazić.

Bilo kako bilo, opet se ‘zakuhalo’ na relaciji Lazić – Joksović, a što nam to donosi u budućnosti, vidjet ćemo…

Prošli članak

Povratnik protiv kubanskog 'Slovenca': Balijagić ponovno u kavezu, u Sarajevo stiže Andres Ramos

Sljedeći članak

Stariji Sičaja ponovno u kavezu FNC-a: U Sarajevu protiv neugodnog Todorovića

Preporučeno
Total
0
PODIJELI