Joker je dobio protivnika za Beograd: U Stark areni ga čeka sparing partner od Janikowskog

Foto: KSW

Nova pomutnja je nastala na relaciji Barbir – Ilić. Nakon što je Aleksandar Ilić (34, 14-5) ostao bez svojeg prvotnog protivnika na Brave 69 priredbi u Beogradu, Đani Barbir (23, 5-0) se ponudio kao zamjena, ali na kraju je bilo ‘tresla se brda rodio se miš’. Joker je dobio novog protivnika, a on je poljski veteran, Marcin Naruszcka (39, 23-12). Bivši član Oktagona, FEN-a i KSW-a, podijelit će kavez sa srpskom zvijezdom.


Poljak sa svojih 39 godina na leđima ima 37 borbi iza sebe. Prije nešto manje od tri godine imao je i dva nastupa protiv regionalnih boraca, a to su bili Marko Radaković i Ivan Ćosić. nažalost, slavio je u oba nastupa, a to je ostvario u sklopu FEN organizacije koja je najjača iza KSW-a u Poljskoj. Njegova karijera je krenula s 10 pobjeda u nizu, a onda je stigao prvi poraz i to od Borysa Mankowskog.

Na razočarenje Balkanske publike, ostali smo uskraćeni za meč Barbira i Ilića ili se samo radi o odgodi. Naime, FNC je najavio svoj dolazak u Beograd krajem četvrtog ili početkom petog mjeseca, a možda tu budemo gledali sudar Đanija i ‘Jokera’.

Prošli članak

Glory je nominirao Plazibata za najboljeg borca godine: Evo kako možete glasati

Sljedeći članak

UFC izbacio nove rang ljestvice: Rakić i dalje u top 5, a pogledajte tko je ispred njega

Preporučeno
Total
1
PODIJELI