‘Joker’ i službeno u boksačkom meču: Maga ga čeka u ruskoj organizaciji gdje je boksao Vaso

Foto: KSW

Nakon što su sve usmeno dogovorili u Rusiji, Aleksandar ‘Joker’ Ilić (33, 14-5) dobio je potvrdu da će se okušati protiv Magomeda Ismailova (36, 17-3-1) – u boksačkom ringu! Tad su si obećali da neće biti previše hrvanja, a sad su ograničeni i – pravilima.

Podsjetimo, ruska organizacija RCC sve je ‘pripremala’ za meč legendarnog Alexandera Shlemenka (38, 61-14-1) protiv spomenutog ‘Mage’, ali sve je poremetio srpski borac nakon ubojitog koljena i završetka meča za 22 sekunde.

Dogovorili su tad okršaj u Rusiji, ali neće to biti pod okriljem RCC-a, nego regionalnim ljubiteljima MMA-a poznatog Pravda Fighting Championshipa. Podsjetimo, tamo je prošle godine boksao Vaso Bakočević i izgubio od YouTubera i boksača Svjatoslava Kovalenka.

Potvrdili su to iz spomenute organizacije na Instagramu te službeno najavili meč već početkom desetog mjeseca, preciznije, 7. listopada. Ruski će borac, kako se može vidjeti na videu, za to dobiti skoro pola milijuna eura pa je prema tome jasno da će i za ‘Jokera odriješiti kesu’.

Ilić nema profesionalnog boksačkog iskustva, a Maga je u veljači ove godine jednoglasnom sudačkom odlukom slavio protiv Olanrewajua Durodole.

Prošli članak

'Prva MMA priredba u koloseumu'! Pogledajte spektakularne kadrove s FNC 7 događaja u Puli

Sljedeći članak

Denis Stojnić potpisao za Bellator: Uskoro će debitirati, vjerojatno u Dublinu ili Milanu

Preporučeno
Total
1
PODIJELI