Jake Paul svladao Woodleyja nakon osam rundi, bivši UFC prvak napravit će tetovažu, ali želi i revanš

Bilo je tu najava nokauta, prebijanja i ostalog, ali na kraju smo gledali dosadnjikav meč između YouTubera Jakea Paula i bivšeg UFC-ova prvaka u velteru Tyrona Woodleyja. Slavio je YouTuber kojemu je ovo četvrta pobjeda u boksačkoj karijeri, dok Woodley nije obranio čast MMA-a, a ni sebe jer je nakon meča priznao da će odraditi okladu i istetovirati si ‘I love Jake Paul’ (op.a. volim Jakea Paula) negdje na tijelo.

Gledali smo dužeg i višeg Paula kako direktima pokušava pogoditi Woodleyja koji to kao da nije osjećao, ali ni nije bio nešto previše zainteresiran za meč. Jedini put kad je ispalio pravi udarac bilo je u četvrtoj rundi kad je bacio Paula na konopce, ali to je bilo to od njega. Pokazao je Tyron da zna raditi, ali nije to bilo ništa specijalno.

YouTuber je bio kondicijski spreman i pokazao je neki napredak od zadnjeg puta, a što drugo reći kad je podijeljenom sudačkom odlukom pobijedio bivšeg UFC-ova prvaka. Paul je nastavio pobjednički niz i nije pretrpio neku štetu, a pitanje je hoće li sad dobiti boljeg protivnika. Bio je Woodley nezadovoljan ishodom nakon meča, ali to je bilo realno stanje stvari.

– Radit ćemo revanš, bio sam blizu pobjede. Nitko ne može podići sve na viši nivo kao nas dvojica. Rasturili smo prodajom PPV-a, oko meča su svi bili uzbuđeni. Mislio sam da sam pobijedio, iznenadila me odluka. Nisam bio iznenađen što je bila podijeljena, ali mislio sam da će ići u moju korist.

Bilo kako bilo, i ne vjerujemo da će doći do revanša jer Woodley i nema neku veliku bazu navijača i ne prodaje PPV-ove tako dobro kao neki potencijalni protivnici Jakea Paula. No, vidjet ćemo, jer će nove informacije zasigurno uskoro stići.

Prošli članak

[VIDEO] Vaso i 'Croata' sučelili se na tvrđavi sv. Mihovila: 'Više će ljudi navijati za mene u tvom gradu!'

Sljedeći članak

Weili Zhang dobila revanš protiv Namajunas: Borit će se na UFC-u 268

Preporučeno
Total
30
PODIJELI