Jake Paul: Nokautirat ću Natea Diaza!

YouTuber Jake Paul (24, 3-0-0) odlučio je poharati boksački svijet i zaraditi hrpu love. U travnju je nokautirao vidno nespremnog bivšeg MMA-a borca Bena Askrena, a sad ga čeka bivši UFC-ov prvak velter kategorije – Tyron Woodley.

Paul još nije ni ušao u ring s neugodnim Woodleyem, a već zna kog želi nakon te borbe. Prozvao je Jake na društvenim Natea Diaza (36, 20-13). Diaz je prošlog vikenda izgubio od Leona Edwardsa jednoglasnom sudačkom odlukom.

https://www.instagram.com/p/CPzI_yeLS1l/

Diaza publika obožava zbog opuštenog stila života, a nisu mu ni zamjerili poraz od britanskog borca. Oduševljeni su MMA fanovi hrabrom Diazovom zadnjom minutom borbe protiv Edwardsa.

”Nokautirat ću Diaza, nakon što nokautiram Woodleyja”, napisao je Paul na Twitteru.

Ovo nije prvi puta da se Paul dotaknuo mlađeg od braće Diaz. Ranije ove godine, napisao je kako će Edwards nokautirati Natea u trećoj rundi.

https://www.instagram.com/p/CPs6KrNrdd5/

Ipak, dotaknuo se i jednog UFC borca u pozitivnom kontekstu. Respektira Paul Meksikanca Brandona Morena (27, 19-5-2) iz muha kategorije.

”Viva Meksiko… Moreno je zvijezda! Nadam se da će ga tako i platiti”, napisao je Paul na Twitteru, nakon što je ovaj RNC-om završio u trećoj rundi neugodnog Deivesona Figueireda.

Prošli članak

Velika najava iz FNC-a: Druga sezona 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige na novoj lokaciji od 10. srpnja!

Sljedeći članak

Sukob stilova: UFC dogovorio borbu Chiese i Luquea

Preporučeno
Total
0
PODIJELI