[INTERVJU] Filip Pejić prije najvećeg izazova dosad: ‘Nije bio uvjerljiv kad je govorio, motiviraniji sam nego ikad!’

Nakon nevjerojatnog nokauta za 11 sekundi protiv Sebastiana Rajewskog (28, 10-6), Filip ‘Nitro’ Pejić (28, 15-4) dobit će priliku koju je čekao! Naravno, želio se boriti protiv Salahdinea Parnassea (23, 14-1-1) kad je spomenuti bio vlasnik KSW-ove titule u perolakoj kategoriji, ali ovaj će dvojac u borbu za mjesto izazivača za pojas koji trenutno drži Daniel Torres (27, 12-4-1).

– Potpisao sam novi ugovor na četiri borbe i što se tiče same organizacije sve je super. Imamo dobar odnos s njima, nemam loše riječi za to. Neki dogovor je ako pobijedim Salahdinea borba u pulskoj Areni protiv Torresa, revanš. Ali prvo Salahdine, pa onda idemo dalje. – započeo je ‘Nitro’

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Pejić za FIGHTROOM

Odradio je kamp prije borbe u dvorani zagrebačkog American Top Teama kao i dosad pod budnim okom trenera Dražena Forgača.

– Cijeli kamp je prošao odlično, bez nekih većih ozljeda. Sve je super, samo do kraja odradimo skidanje kila i spreman sam. Ovog puta više nego ikad i motiviraniji nego ikad – jasan je Pejić.

Podsjetimo, bio je Parnasse neporaženi borac sve do susreta s Torresom koji ga je iznenadio laktom i uzeo pojas nokautom u prvoj rundi. Jedan od najvećih europskih talenata tek ima 23 godine, a iza sebe već 16 profi borbi, od čega čak 14 pobjeda.

Foto: KSW

– Najbolji borac s kojim sam se borio na papiru je, ali kad mi uđemo unutra to je neki drugi svijet. Ali što se tiče scorea i papira je najbolji. Sve o svemu ostale njegove rupe i to smo proučili, što bi trebali raditi i kako se boriti protiv njega. Kut je tu da me usmjerava i upravlja sa mnom u borbi. Sve je spremno, sve smo pripremili i ostaje slušati kut pa odraditi borbu kako spada, na nivou – objašnjava bez straha hrvatski borac.

Prije meča je u najavi za KSW Parnasse već rekao da ne smatra Pejića ozbiljnom prijetnjom pa je tako i zaključio stvar.

– K’o i mnogi koji su to izjavili pa su bili nokautirani. Svatko ima svoje mišljenje, naravno, a i on može to imati. Mislim da će ga promijeniti, nije bio baš uvjerljiv u tome što je govorio. Nije bio samouvjeren kao u prijašnjim intervjuima – jasan je Filip.

Foto: KSW

Najavio nam je ‘Nitro’ početkom godine kako će do kraja 2021. biti prvak, a zasad je na jako dobrom putu. A u borbu za pojas, naravno ako pobijedi Salahdinea, išao bi protiv borca od kojeg je izgubio na ‘KSW 51’ priredbi u zagrebačkoj Areni. Jasno je da ima što za vratiti Danielu Torresu protiv kojeg bi se, ako sve prođe dobro, mogao boriti u rujnu u pulskoj Areni.

– Idealan scenarij, a potrudit ćemo se do kraja da se tako i ostvari i da taj cilj završimo pa da se napokon borim za taj pojas u pulskoj Areni – zaključio je Pejić.

Prošli članak

Mayweather: Ovo je legalna pljačka banke

Sljedeći članak

[INTERVJU] Erslan jasno poručio: 'Osjećam se kao favorit, znam da ću to i pokazati'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI