[INTERVJU] Aleksandar Rakić ususret borbi protiv Blachowicza: ‘Što više ako pobijedim Jana? Samo titula je fokus!’

Foto: FIGHTROOM

Nije do mene što se nisam borio godinu dana. Prozivao sam Prochazku, mene je prozivao Smith, a to se nije dogodilo jer UFC nije želio. Sad je tu Jan, u životnoj sam formi i napredujem konstatno. Dosta sam toga naučio o sebi i borilačkom sportu u ovih godinu dana, jedva čekam sljedeći nastup, započeo je Aleksandar ‘Rocket’ Rakić (30, 14-2) za FIGHTROOM ususret meču protiv bivšeg prvaka poluteške kategorije Jana Blachowicza (39, 28-9) koji je na rasporedu 14. svibnja u Las Vegasu u UFC-ovom APEX centru.

Ponovno se srpski borac pripremao u zagrebačkom American Top Teamu, a u kavez će se vratiti nakon godine dana pauze od pobjede protiv Thiaga Santosa (38, 22-10). Mnogi su se nadali kako će dobiti priliku naparsti titulu Glovera Teixeire (42, 33-7), no tamo je ipak otišao Jiri Prochazka (29, 28-3).

Što ‘Raketa’ kaže o meču za titulu, što očekuje od borbe protiv ‘Legendarne poljske snage’, kako mu je u Zagrebu, pod imenom koje dvorane će izaći u Las Vegasu itd. saznajte u videu na našem YouTube kanalu!

Prošli članak

Vladimir Filipović novo pojačanje FNC-a! Bivši član Bellatora traži povratak na pobjedničke staze

Sljedeći članak

Bivši protivnik Duška Todorovića opisao život s Khabibom! Njegova skromnost ga je oduševila: "Iako nije mogao ništa jesti, inzistirao je da nam spremi ručak"

Preporučeno
Total
1
PODIJELI