Ilić objavio prepisku s KSW-om i prozvao ATT borce: Kad budete izašli iz zone komfora, možemo pričati

Na nadolazećem KSW-u će se Aleksandar ‘Joker’ Ilić (32, 12-4) boriti protiv Adriana Dudeka (29, 5-1), ali ne prestaje prozivanje s Đanijem Barbirom (23, 4-0). Sad su na red došli i članovi American Top Teama iako mnogi prozvani o Iliću nisu rekli ni riječi.

Foto: KSW

– Kada si ispravan i pravi, nitko te ne može pobijediti. Kao što znate priču lažnih ljudi, štakora i bubašvaba koji iza sebe imaju UFC prvake koji su npr. već izdominirali KSW šampiona Soldića, a Usmana samo što nisu završili. Ali, taj je sad 2-2 pa Usman može mirno bez straha kraju privesti kamp za borbu protiv Masvidala. – krenuo je ‘Joker’ priču s Jakobom Kosićem (26, 2-2) koji je izgubio u finalu veltera (do 77kg) od Marka Ostaneka (26, 4-1) pa nastavio s Adrianom Vuković (22, 3-1) koja teško ima ikakve veze s njim i sljedećom borbom:

– Isto smo tako imali primjer najboljeg i najtalentiranijeg ženskog borca, koji je svaki put kad radi meč na korak od UFC-a. Dođe protivnica iz Rumunjske, omjera 2-4 i priča o UFC-u odjednom ne postoji.

Foto: KSW

A onda se osvrnuo i na Barbira te vrlo vjerojatno čelnog čovjeka FNC-a, Dražena Forgača.

– Sad ovdje imamo primjer jedne Đane, koja priča kako je trebao raditi meč protiv mene. Počistio je cijelu KSW diviziju do 84 kilograma, a zapravo je sve mečeve odradio kod neustrašivog ‘Tate’ koji čeka Pudzianowskog da u Puli predvodi main event. O njegovoj prepisci sa mnom, neka vam on pokaže što misli o vašim izjavama i kako vas brani. Đanice, kod tate si dobio 4-0 skor na negativnim borcima, u svojoj dvorani i u svom kavezu. Kad budete malo izašli iz zone komfora možemo nešto pričati. Preko mene hype i karijeru teško da možete graditi jer su moja posljednja tri protivnika to što jesu. I kao što ćete vidjeti na snimci (a dobio sam zeleno svijetlo da objavim prepiske s KSW-om), nitko nikad nije spomenuo Đanu za mog protivnika – objasnio je Ilić i objavio VIDEO.

Na kraju svega izrečeno je mnogo toga nepotrebnog, ali očito je tako moralo biti. Bilo kako bilo, ‘Joker’ ide na debitanta koji je u prošlim mečevima pokazao da ima snažne udarce rukama, a vidjet ćemo kako će se snaći protiv višeg protivnika.

Prošli članak

Pobijedila Habazin pa otišla u MMA: Shields u kavezu 10. lipnja

Sljedeći članak

Bažant: Ljut sam, frustriran, tužan... Revanš sa Škrijeljom je 5. lipnja u Puli!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI